כוסות ח"פ של 180. טוב, לא נורא הם היו מאד טעימות גם ככה רק שנשברו...
נ נושי משתמש פעיל • 21/4/21 הוסף לסימניות #41 כוסות ח"פ של 180. טוב, לא נורא הם היו מאד טעימות גם ככה רק שנשברו...
H HIGHLIGHT משתמש מקצוען עיצוב גרפי 5/8/21 הוסף לסימניות #42 הכנתי עכשיו, פשוט מושלם! כ"כ קל, וכ"כ טעים! טעימות מאד גם בלי השוקולד. העני, תודה!
S shirdvona משתמש פעיל • 5/8/21 הוסף לסימניות #43 @hbecker דבר ראשון תודה על כל המתכונים שאת משתפת! הם מעולים!! אני מנסה הרבה מהם נראה לך ילך להוסיף שוקוצי'פס בבצק במקום לטבול אחה"כ בשוקולד? תודה!..
@hbecker דבר ראשון תודה על כל המתכונים שאת משתפת! הם מעולים!! אני מנסה הרבה מהם נראה לך ילך להוסיף שוקוצי'פס בבצק במקום לטבול אחה"כ בשוקולד? תודה!..
ה. בקר צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום • יוצרי ai 5/8/21 הוסף לסימניות #44 נכתב ע"י shirdvona: @hbecker דבר ראשון תודה על כל המתכונים שאת משתפת! הם מעולים!! אני מנסה הרבה מהם נראה לך ילך להוסיף שוקוצי'פס בבצק במקום לטבול אחה"כ בשוקולד? תודה!.. לחצ/י כדי להרחיב... את יכולה זה כמובן לא אותו אפקט
נכתב ע"י shirdvona: @hbecker דבר ראשון תודה על כל המתכונים שאת משתפת! הם מעולים!! אני מנסה הרבה מהם נראה לך ילך להוסיף שוקוצי'פס בבצק במקום לטבול אחה"כ בשוקולד? תודה!.. לחצ/י כדי להרחיב... את יכולה זה כמובן לא אותו אפקט