עוגיות מזרחיות-מתכון טוב

• הוסף לסימניות
אני צריכה מתכון טוב לעוגיות מזרחיות מלוחות, ואם אפשר בלי מרגרינה יהיה יותר טוב.
מתכון שיתנסו בו, ולא איזה מתכון מאתר באינטרנט.
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
המתכון הכי טוב שהיה לנו אי פעם...

1 ק"ג קמח
1 מרגרינה
1 כוס שמן
2 א"א
1 סוכר וניל
1 כף מלח
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס מים פושרים

לשים הכל לבצק אחיד,
יוצרים כעכים, מורחים ביצה, זורים שומשום ואופים

• הוסף לסימניות
תודה, כמה זמן אופים את העוגיות?

• הוסף לסימניות
משהו כמו רבע שעה עשרים דקות,
רואים שהן מוכנות- בצבע כמו של החנות

• הוסף לסימניות
עוגיות מזרחיות, זהירות ממכר!
אופים פעם אחת ומאז כל שבוע!

4 כוסות קמח
אחד ורבע מרגרינה
כף סוכר
כף שמן
כף חומץ
כפית שטוחה מלח
1 אבקת אפיה
חצי כוס מים

לערבב את כל החומרים לבצק
וליצור טבעות, לפזר מעל שומשום,
ולאפות כ-20 דקות בחום בינוני עד גבוה.

בהצלחה ובתאבון!!!

• הוסף לסימניות
גם אני חיפשתי לאחרונה ומצאתי משהו (וגם נוסה בהצלחה) שהכי קרוב לעבאדי עם בירה בבצק ובלי מרגרינה למי שאוהבת אותם קשים, תרצי? אצרף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1038853:
גם אני חיפשתי לאחרונה ומצאתי משהו (וגם נוסה בהצלחה) שהכי קרוב לעבאדי עם בירה בבצק ובלי מרגרינה למי שאוהבת אותם קשים, תרצי? אצרף.
אפשר את המתכון?
משהי ניסתה לעשות את המתכונים המצורפים בלי מרגרינה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1038853:

אפשר את המתכון ?
זה נשמע מצוין עם בירה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה