עוגיות שוקלד צ'יפס

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1125671:
את מתכונת לעץ?

לא
לתמונה בהירה- לבנה עם כוס חלב ברקע בטישטוש
וכמובן האוביקט קדמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1125690:
לא
לתמונה בהירה- לבנה עם כוס חלב ברקע בטישטוש
וכמובן האוביקט קדמי
יצירתית,
בשונה מעבודה עם סטייליסטית, התמונות הללו נבנו מהעינית. (דבר שתמיד עדיף לעשות.)
בבניה דרך העינית דבר ראשון ממקמים את הנושא המרכזי ואחר כך את שחקני המשנה.
במקרה הזה הקומפוזיציה אכן קצת מזכירה את התמונה שדיברת עליה. וכמו שאמרת זה פחות משנה לי כי זה פרוייקט אחר.
לאחר צילום התמונה דרך העינית אני אוהבת להוריד את המצלמה מהחצובה ולחפש זוויות מענינות אחרות.
כאן תוכלי לראות עוד זווית של הסט שלא מזכירה את התמונה של הגביניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1125735:
עריכת תמונה בהתייחס להערותיכם.
תודה.
צפה בקובץ המצורף 176363

אני בהחלט מסכים עם תמיר לגבי החלק התחתון.

תמונה יפיפיה! הערפול הלבן הזה מאחור מצויין! הכל מצויין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1127080:
אני בהחלט מסכים עם תמיר לגבי החלק התחתון.

תמונה יפיפיה! הערפול הלבן הזה מאחור מצויין! הכל מצויין!
גרמת לי שוב להשוות בין התמונות לאחר שהסחתי את דעתי מהם, ואני גם מסכימה שהחלק התחתון מיותר.
תודה לכם!

• הוסף לסימניות
באיזה הכשר זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוחי;1139209:
באיזה הכשר זה?
אמר רבי אשר, מה שטעים כשר. ;)

סתם סתם בד"צ העדה. :)

שימי לב את מקפיצה אשכולות ישנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה