עוגיות שקדים לפסח

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
אבד לי המתכון.
אם יש למישהי מתכון לעוגיות פסחיות משקדים?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה,
אשמח אם יש למישהי מתכון שלא יוצא קמחי כמו הקנויות אלא יותר מלא באגוזים/שקדים מאשר קמח תפו"א.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמותיי.
יש מתכון כזה, עוגיות פריכות ונחטפות.
אשאל מחר את אימי, ייתכן שהוא אצלה. בביתי לא מצאתי אותו.

• הוסף לסימניות
אמא שלי הכינה היום עוגיות שקדים מדהימות!
נראה לי שהמתכון מעיתון משפחה של שבוע שעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;977731:
אמא שלי הכינה היום עוגיות שקדים מדהימות!
נראה לי שהמתכון מעיתון משפחה של שבוע שעבר.

אז יאללה...:p

• הוסף לסימניות
4 כוסות קמח תפוחי אדמה
11/2 שקדים ואגוזים קצוצים (רצוי לקלות)
1 כוס סוכר
11/2 כוסות שמן
¼ כפית מלח
2 ביצים
מעט לימון
לערבב לגלגל לעיגולים
לאפות עד שמשחים בחום בינוני

• הוסף לסימניות
שנה שעברה היה כאן אשכול עם המוצלחים ואפילו תמונות

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכן!

אפיתי לפי המתכונים המומלצים. ויצא טעים מאוד.

פסח כשר ושמח וטעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה