עוגת בזק לחתונת קורונה

• הוסף לסימניות
חתונה של זוג שהיתה אמורה להיערך בגינה של אולם
וברגע האחרון פורסמו התקנות החדשות שגם זה אסור.
החתונה בסוף נערכת בבית הכלה....
לקחתי ריזיקה שאספיק, ועוגת הבזק הזו הוכנה ב-3 שעות בלבד(!)
החל מהקצפת הביצים לבלילת העוגה, וכלה בזילוף האחרון...
אז הנה היא
קלאסית, אבל עדינה וחגיגית
עם גימורים לא מושלמים בכלל מפאת לחץ של הזמן ואי-תכנון מוקדם
עוגה לחתונה.jpeg

• הוסף לסימניות
עוגה אצילית ויפה!!

• הוסף לסימניות
ואו. עוגה מהממת!
ואיך הספקת ב3 שעות???? אליפות.
תוכלי לספר לי באיזה קצפת השתמשת? ממש חלקה ומבריקה. לאחרונה הקצפת שלי יוצאת שברירית ולא חלקה. ואני מנסה להבין איפה הבעיה.

• הוסף לסימניות
ואווווווווווווו כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!!
ממש מרשימה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
חתונה של זוג שהיתה אמורה להיערך בגינה של אולם
וברגע האחרון פורסמו התקנות החדשות שגם זה אסור.
החתונה בסוף נערכת בבית הכלה....
לקחתי ריזיקה שאספיק, ועוגת הבזק הזו הוכנה ב-3 שעות בלבד(!)
החל מהקצפת הביצים לבלילת העוגה, וכלה בזילוף האחרון...
אז הנה היא
קלאסית, אבל עדינה וחגיגית
עם גימורים לא מושלמים בכלל מפאת לחץ של הזמן ואי-תכנון מוקדםצפה בקובץ המצורף 651466
עוגה מהממת!
מה התקנות החדשות מה שינו??

• הוסף לסימניות
תוכלי לספר לי באיזה קצפת השתמשת? ממש חלקה ומבריקה. לאחרונה הקצפת שלי יוצאת שברירית ולא חלקה. ואני מנסה להבין איפה הבעיה.
אני משתמשת בקצפת איכותית שנמכרת בחנויות של מוצרי אפיה.
דווקא מרוב לחץ הפעם שכחתי לשים פודינג כדי לייצב את הקצפת (שמתי א. סוכר) כנראה לכן היא יצאה חלקה מאוד.
אם את משתמשת בקצפת איכותית ויוצא לך קשה ומלא בועות, את יכולה לערבב ידנית לקבלת מרקם חלק

• הוסף לסימניות
מטורף!!!!
עוגה יפיפייה!!!
אהבתי מאד!!!!:p

• הוסף לסימניות
ידי זהב לך!

• הוסף לסימניות
עדינה ואצילית

• הוסף לסימניות
ווואו!!
עוגה מושלמת!!!
ותוך 3 שעות??!??! אחת המוכשרות!!!

• הוסף לסימניות
מהממת! (את והעוגה)
אז מה היית עושה עם זמן ומחשבה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה