- הוסף לסימניות
אז דבר ראשון זו העוגה שהכנתי 
ועכשיו מההתחלה..
התבקשתי להכין עוגת חד קרן,
חיפשתי דבר ראשון השראות (בפינטרס כמובן) כדי לקבל קצת כיוון ורעיונות לעוגה כזו
רוב העוגות היו אותו רעיון, בצבעים שונים, השוני הגדול יותר היה במשחק עם הפרחים למעלה.
הלכתי על הכיוון של הפרחים המלאים יותר בעוגה ולא רק בקו האוזנים (לדעתי המראה שמתקבל מרשים יותר כך).
שלבי הכנת העוגה:
העוגה:
3 כוסות קמח
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
1 כוס שמן
3/4 כוס קקאו
6 ביצים
2 א. אפיה
1 סוכר וניל
מערבבים הכל במיקסר
ואופים על 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה (אני מכניסה סכין עד שהיא יוצאת יבשה, ואז מוציאה את העוגה מהתנור).
(את העוגה אני אופה בסיר של ג'חנון- ככה אפשר לקבל גובה מרשים בפעם אחת של אפיה ולא ב2 נגלות ב2 תבניות.)
חיכתי כמה שעות עד שהעוגה התקררה לגמרי, והתחלתי בציפוי-
הכנתי קצף לבן, ומרחתי על העוגה עד שמתקבל מראה קצף חלק לגמרי (עד כמה שיש עצבים..)
אני מרתיחה את קלף ההחלקה וככה הוא נותן תוצאה טובה יותר.
הכנתי קצף נוסף לזילוף הפרחים- וצבעתי ב4 גוונים שונים
מילאתי שקיות זילוף כשבכל שקית צנטר פרח שונה במקצת מהאחר (לא חובה) והתחלתי לזלף מהפרח הגדול שבין העיניים, משם אני עולה למעלה ואח"כ יורדת למאחורי העוגה. כמובן כשאני מגוונת בין הצבעים והגדלים של הפרחים.
עכשיו חיפשתי השראות איך להכין את הקרן והאוזניים
כמובן מבצק סוכר כמו שרואים בתמונות, וצבעתי בצבע מאכל ג'ל בצבע זהב ( לא כ"כ מרוצה מהתוצאה.. אם יש למישהי דרך טובה יותר אשמח לשמוע
)
חיפשתי סוגי עיניים
בחרתי את היפה ביותר בעיני והכנתי ג"כ מבצק סוכר,
מיקמתי כל דבר במקום לפי התמונות,
פיזרתי קצת פנינים (אכילות כמובן) לקבלת מראה זוהר במקצת.
וזהו--
העוגה מוכנה
בתאבון--
ועכשיו מההתחלה..
התבקשתי להכין עוגת חד קרן,
חיפשתי דבר ראשון השראות (בפינטרס כמובן) כדי לקבל קצת כיוון ורעיונות לעוגה כזו
רוב העוגות היו אותו רעיון, בצבעים שונים, השוני הגדול יותר היה במשחק עם הפרחים למעלה.
הלכתי על הכיוון של הפרחים המלאים יותר בעוגה ולא רק בקו האוזנים (לדעתי המראה שמתקבל מרשים יותר כך).
שלבי הכנת העוגה:
העוגה:
3 כוסות קמח
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
1 כוס שמן
3/4 כוס קקאו
6 ביצים
2 א. אפיה
1 סוכר וניל
מערבבים הכל במיקסר
ואופים על 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה (אני מכניסה סכין עד שהיא יוצאת יבשה, ואז מוציאה את העוגה מהתנור).
(את העוגה אני אופה בסיר של ג'חנון- ככה אפשר לקבל גובה מרשים בפעם אחת של אפיה ולא ב2 נגלות ב2 תבניות.)
חיכתי כמה שעות עד שהעוגה התקררה לגמרי, והתחלתי בציפוי-
הכנתי קצף לבן, ומרחתי על העוגה עד שמתקבל מראה קצף חלק לגמרי (עד כמה שיש עצבים..)
אני מרתיחה את קלף ההחלקה וככה הוא נותן תוצאה טובה יותר.
הכנתי קצף נוסף לזילוף הפרחים- וצבעתי ב4 גוונים שונים
מילאתי שקיות זילוף כשבכל שקית צנטר פרח שונה במקצת מהאחר (לא חובה) והתחלתי לזלף מהפרח הגדול שבין העיניים, משם אני עולה למעלה ואח"כ יורדת למאחורי העוגה. כמובן כשאני מגוונת בין הצבעים והגדלים של הפרחים.
עכשיו חיפשתי השראות איך להכין את הקרן והאוזניים
כמובן מבצק סוכר כמו שרואים בתמונות, וצבעתי בצבע מאכל ג'ל בצבע זהב ( לא כ"כ מרוצה מהתוצאה.. אם יש למישהי דרך טובה יותר אשמח לשמוע
חיפשתי סוגי עיניים
בחרתי את היפה ביותר בעיני והכנתי ג"כ מבצק סוכר,
מיקמתי כל דבר במקום לפי התמונות,
פיזרתי קצת פנינים (אכילות כמובן) לקבלת מראה זוהר במקצת.
וזהו--
העוגה מוכנה
בתאבון--
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //