עוגת יומולדת ללקוחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן על התגובות החמות.
העוגה רק מ6 ביצים
הקוטר לא מדדתי בערך 20 סמ אולי קצת יותר
הגובה זה בגלל המתכון המדויק וכל מיני טיפים שלמדתי מיניסיון
הכל כתוב אצלי באתר בלשונית עוגות יומולדת

• הוסף לסימניות
רותי!
מאלללללףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!
מ-ו-ש-ל-ם!
העוגה מרשימה ומדהימה בטוב טעם!!
מגרה...מגרה....

• הוסף לסימניות
רותי את אלופההה!

לא מוצאת באתר שלך איפה יש מתכונים לעוגה גבוהה כזאת, תביאי קישורים, מעניין אותי מאד :D

• הוסף לסימניות
נמאס לי להכנס להודעות שלך
כל פעם שאני נכנסת יוצאות לי העינים;)

• הוסף לסימניות
איפה מחליפים זהות? אני רוצה להיות דורין ליום אחד...

• הוסף לסימניות
באמת? 0 קולוריות? אני רוצה:)

• הוסף לסימניות
יצא לך מושלם!! :)))

• הוסף לסימניות
אוףףףףףףףףףףףףףףף
למה אני לא יכולה להכנס לאתר שלך?
מימה מפחדים?
האעלה כמה קילוגרמים???
עשית לי חשק להתחיל לנסות עוד לאפות דברים ..
אשמח אם יש מצב לקבל מתכונים/הנחיות ליצירות פאר כאלו?
הבת שלי חוגגת 18 ביום שלישי מתחשק לי לפרגן לה ...
אין מילים...
יבורכו ידייך

• הוסף לסימניות
רותי זה טירוף!
אין על העוגות שלך זה פשוט מולם--
דורש כמה ביסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה