עזרה עוגת שיש - עזרה קטנה

• הוסף לסימניות
אף פעם לא הכנתי עוגת שיש .
עכשיו, לכבוד איזו מסיבה של הבנים שלי
אני רוצה לשדרג את הטורט הלבן הרגיל לשי.
1. מספיק לערבב חלק מהבלילה עם קקאו או שצריך שינוי נוסף במתכון (אולי תוספת סוכר?)
2. איך שופכים את התערובת החומה כדי לקבל מראה יפה? התבנית היא A4.

בתודה מראש למי שטורחת לענות :).

• הוסף לסימניות
בשליש מהכמות של הבלילה הלבנה תשימי שליש כוס קקאו. מעורבב עם שליש מים רותחים שליש כוס סוכר ושליש כפית סודה לשתיה או אבקת אפיה.

בשביל צורה היפה של שיש. תשפכי מהתערובת החומה מעל הלבנה בזהירות בצורת הספרה8 ועברי עם כפית כמה פעמים על הצורה עד שהתערובת נתמעת פנימה וחוזר חליחה עד שהחום נגמר בקערה

• הוסף לסימניות
איזו צדיקה את. ממש עוזר לי.
מה הכוונה וחוזר חלילה? כל פעם 8 חדש במיקום אחר?

• הוסף לסימניות
לרבע מהעיסה תוסיפי קקאו (מעט קפה ומעט ת. וניל-לא חובה)
ותשפכי על העוגה בצורת דשא- זיג זגים
ותערבבי בעדינות מעט עם מזלג לעיגולים רודפים אח"כ

• הוסף לסימניות
איזו צדיקה את. ממש עוזר לי.
מה הכוונה וחוזר חלילה? כל פעם 8 חדש במיקום אחר?
כדי שהבלילה החומה לא תשקע במקום אחד אני שופכת כל פעם מעט ועושה 8 גדול על כל התבנית אפשר ברצוות לעשות עוד סיבובים.אין בזה חוקים..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ניתן לבשל 4 כפות סוכר , 3 כפות מים , 2 כפות אב' קקאו להעשרה - לא חובה כמה משבצות שוקולד
לקרר
לערבב עם שלי מהעיסה הלבנה לא ערבוב מלא אלא באופן שנוצרים פסים חומים בתוך העיסה הלבנה
ולשפוך מעל 2/3 התערובת הלבנה ששמת בתבנית
לאפות כרגיל
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

עוגות/עוגיות עוגת שיש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה