עוגת שיש של סבתות

• הוסף לסימניות
העוגות האלה שבטח הכינו בלי מיקסר לדעתי..
הייתי אוהבת במיוחד את העוגה הזאת, של סבתא שלי (מרוקו)
שיש פשוטה עם קקאו .. אבל משהו מיוחד כזה, שאפשר לאכול תבנית בלי להרגיש!
יש למישהי?
ניסיתי המווווון.. לא הצלחתי להגיע לעוגה הזאת :(

• הוסף לסימניות
חסום :(
מתכון יחודי? לא מהרגילים?
ומסובך או קליל?
למה שלא נקבל מתכון ועד שנעיז להתחיל נגלה שכל מה שהי'ה בבית נגמר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1502681:
העוגות האלה שבטח הכינו בלי מיקסר לדעתי..
הייתי אוהבת במיוחד את העוגה הזאת, של סבתא שלי (מרוקו)
שיש פשוטה עם קקאו .. אבל משהו מיוחד כזה, שאפשר לאכול תבנית בלי להרגיש!
יש למישהי?
ניסיתי המווווון.. לא הצלחתי להגיע לעוגה הזאת :(

ברור שהסבתות היו מקציפות ביצים... עם מקצף ידני!
לא מה שאנחנו מכירים היום- מטרפה, אלא אחד מסולסל כמו קפיץ, שיוצר קצף קשה ויציב.
לגבי מתכון- אין לי משהו מדוייק.

• הוסף לסימניות
"טורט שיש"

זהירות! מתחסל מהר!!!

טורט שיש

10 ביצים להקציף
2 כוסות סוכר בקצף
4 כוסות קמח
1 כוס סוכר בבצק
1/2 1 א. אפיה
1 ס. וניל
1 כוס שמן
4 תפוזים [בע' 1/2 1 כוסות א. מים]

תערובת
3 עד 4 כפות קקאו
2 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
לערב תערובת עם 1/4 כמות בצק

תבנית גדולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה