www.prog.co.il
זו העוגה מנצחת אצלי כבר כמה שנים..מחפשת מתכון לעוגת שכבות שוקולד חלווה טעימה מוצלחת וקלה (הרבה דרישות?)
יש מתכון שתמד מצליח?
נראה שאין לי הרשאה לצפיה, אפשר לשים את המתכון כאן?זו העוגה מנצחת אצלי כבר כמה שנים..
אחת העוגות הכי טובות שטעמתי, אבל דורשת לא מעט הכנה.. אני משתמשת בכוסות ח"פ והמתכון מצליח לי אתם, לא יודעת מה לגבי המקור..נראה שאין לי הרשאה לצפיה, אפשר לשים את המתכון כאן?
תודה רבה!
עוגת חלבהעוד משהו? בלי ריץ'
לאיזה גודל תבנית מדובר?אחת העוגות הכי טובות שטעמתי, אבל דורשת לא מעט הכנה.. אני משתמשת בכוסות ח"פ והמתכון מצליח לי אתם, לא יודעת מה לגבי המקור..
בצק:
2.5 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
3 כפות יין
לערבב, לשטח בתבנית ולאפות 7-10 דקות על 180 מעלות
מילוי גנאש מוקצף:
להמיס בסיר:
2 חבילות שוקולד מריר
6 כפות קפה טסטר צויס
3/4 כוס שמן
כשמתקרר - להוסיף 6 חלמונים
להקציף:
6 חלבונים
1 כוס סוכר
לאחד את התערובות.
להניח מעל הבצק ולאפות 20 דקות
קרם חלבה
להמיס בסיר:
1/2 מרגרינה - ניתן לוותר או להמיר בקצת שמן (בא לי לנסות פעם הבאה להמיר בריץ, טרם)
3 כפות מים
150-300 גרם ממרח חלבה (תלוי בעוצמת הטעם הרצויה) ניסיתי גם לפורר חלבה אמיתית - יצא גם טעים לדעתי
לשפוך על העוגה
להקפיא לשעתיים
גנאש שוקולד
להמיס בסיר:
1 שוקולד מריר
1 ריץ
1/2 כוס שמן
לשפוך על העוגה
להקפיא היטב - ולחתוך לקוביות.
לשמור בהקפאה, העוגה מפשירה בשניות אין צורך להפשיר טרם השימוש.
אני רוצה להכין את העוגהלאיזה גודל תבנית מדובר?
אני המרתי בסוף על זה שזה גודל של תבנית תנור ויצא מעולהאני רוצה להכין את העוגה
ומעונינת לדעת באיזה גודל התבנית
עתיק יומין אבל עכשו ראיתי...אני המרתי בסוף על זה שזה גודל של תבנית תנור ויצא מעולה
רק שאת הבצק הכנתי מעוגה אחרת כי הבצק הזה לא יצא לי טוב הוא לא היה נראה טוב וגם ניסיתי לאפות אותו והיה נראה לא משהו גם אחר כך
אם את רוצה אני יכולה לתת לך מתכון אחר לבצק
אני הגשתי את העוגה שתי דקות אחרי שהוצאתי מהמקפיא היא מפשירה בשניות ולטעמי טעימה חצי קפואה
טרפו אותה
עוגה מצויינת
ומעולה בהקפאה
קינוחים - מנות אחרונות לחגים...
לא. לא מתאים אפשר בנוגט כמה נוגט? אבקה או ממרח? תודה!www.prog.co.il
סליחה על ההקפצהזו העוגה מנצחת אצלי כבר כמה שנים..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //