- הוסף לסימניות
תוך כדי התנסות -
אלומות האור הרגישו לי כמו מכחולים
והסצינה כמו בלוק ציור חלק
כיף.......!
אלומות האור הרגישו לי כמו מכחולים
והסצינה כמו בלוק ציור חלק
כיף.......!
ברור שאמיתי!! וגם הילת האור שמסביבו (בעזרת תאורת כוורת)נכתב ע"י דבורי יפרח;972888:אגב, העמוד אמיתי? או שהוא מודבק בפוטושופ...
נכתב ע"י מתלמדת;972999:רעיון מקסים.
אולי בגלל המקצוע שלי, מפריע לי שהתאורה בעצם לא קשורה לעמוד התאורה. אובייקט התאורה לוקח מקום חשוב בתמונה, אבל לא ממלא את התפקיד הכי מהותי שלו. זה יוצר מראה טיפה מוזר, בעיני.
יש אור בעורף הילד בשעה שהיה צריך לראות את פניו מוארות באפלולית דרמטית והעורף חשוך.נכתב ע"י יצירתית;973192:תאמת, גם אני הסתכלתי כמה וכמה פעמים וניסיתי להבין מה מפריע לי בתאורה שנראה לא הגיוני
אולי צריך תאורה אחורית לילד שמגיעה מכיוון העמוד? אולי צריך צל לעמוד? לא מצליחה להבין
נכתב ע"י נוי;973224:יש אור בעורף הילד בשעה שהיה צריך לראות את פניו מוארות באפלולית דרמטית והעורף חשוך.
ככה זה יצא מעושה.
אבל הסגנון חמוד והרעיון של עמוד האור בתוספת המגבעת, החליפה וההבעה ממש מוצלח.
נ.ב. מתחשק לי לקרופ את החלק העליון ולעשות ממנו תמונת רוחב.
אני הייתי מנסה למקד את האלומה שמכונת למנורה בצורה סימטרית במרכזה.נכתב ע"י רבקי פרידמן;973165:מה חסר כדי שזה יראה אותנטי יותר? עוצמת האור? גוון? זווית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים