כללי עוד גרסה של פלאייר קו החינוך

• הוסף לסימניות
מה דעתכם האם הדמויות "המצוירות" גורע מרצינות העניין?

קבצים מצורפים

• פלאייר קו יעוץ3.jpg
    KB 476.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
זהו, שזה לא ממש מצוייר אלא פילטר בפוטושופ וכך זה גם נראה.. איך עושים אפקט של ציור ממש אני לא יודע, אינני מומחה גדול בעניין, אבל בטוח אני שיש כאן כמה שישמחו לעזור.

• הוסף לסימניות
התמונה הרגילה היתה הרבה יותר עוצמתית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;605789:
זהו, שזה לא ממש מצוייר אלא פילטר בפוטושופ וכך זה גם נראה.. איך עושים אפקט של ציור ממש אני לא יודע, אינני מומחה גדול בעניין, אבל בטוח אני שיש כאן כמה שישמחו לעזור.

אפקט של ציור לא 'עושים', אלא מציירים (על בסיס תמונה).
כל אפקט אוטומטי, לעולם יראה כמו אפקט אוטומטי.

• הוסף לסימניות
הוא לא שאל איך והאם התמונה נראית מצויירת אלא שאל האם כרגע היא מורידה את ערך העבודה.... אז לדעתי יש בה משהו שונה מעוד תמונה, למרות שנעשתה בלחיצת כפתור בפוטושופ, התמונה מושכת את העיין וכך הפלאייר יעשה את העבודה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לי קצת מפריע המראה הלא נקי של 'הציור' אולי אפשר לתקן זאת.

• הוסף לסימניות
אינני מבינה בזה בכלל, אך כמישהי מהצד, נראה לי שהיד של הבחור מונחת בצורה שתלטנית משהו על כתף המבוגר,
הייתי מניחה תמונה או ציור מעודנים יותר, שיסמל אמנם את הקשר החם והלבביות שבין 2 הדמויות, אבל שיתאים גם לעיניים רגישות יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;606000:
אינני מבינה בזה בכלל, אך כמישהי מהצד, נראה לי שהיד של הבחור מונחת בצורה שתלטנית משהו על כתף המבוגר,
הייתי מניחה תמונה או ציור מעודנים יותר, שיסמל אמנם את הקשר החם והלבביות שבין 2 הדמויות, אבל שיתאים גם לעיניים רגישות יותר.
לא זכיתי להבין את דעתך....

• הוסף לסימניות

גם לי זה הפריע.

הייתי מחפש תמונה הפוכה, שהאבא שם את היד על הבחור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יויוכוכו;606288:
גם לי זה הפריע.

הייתי מחפש תמונה הפוכה, שהאבא שם את היד על הבחור.
אני בכלל לא רואה פה שתלטנות אלא היתמכות (אם יש מילה כזו בכלל...), וזה דווקא מאוד מתאים לעניין!

• הוסף לסימניות
יזה שטויות, בעיניים רגישות שמרגישות את המסר בתמונה, הבחור בא ונמשך למשהו (-דרך חיים) שהמבוגר מראה לו, שזה דבר גדול אם משהו מצליח לעשות זאת, וזה מה שהפלייר משדר
לדעתי העיבוד של הציור הורס, בכל אופן בעביוד הנוכחי (לא נקי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה