נכתב ע"י israelm24;605789:זהו, שזה לא ממש מצוייר אלא פילטר בפוטושופ וכך זה גם נראה.. איך עושים אפקט של ציור ממש אני לא יודע, אינני מומחה גדול בעניין, אבל בטוח אני שיש כאן כמה שישמחו לעזור.
לא זכיתי להבין את דעתך....נכתב ע"י רות מיכל;606000:אינני מבינה בזה בכלל, אך כמישהי מהצד, נראה לי שהיד של הבחור מונחת בצורה שתלטנית משהו על כתף המבוגר,
הייתי מניחה תמונה או ציור מעודנים יותר, שיסמל אמנם את הקשר החם והלבביות שבין 2 הדמויות, אבל שיתאים גם לעיניים רגישות יותר.
נכתב ע"י רות מיכל;606000:אינני מבינה בזה בכלל, אך כמישהי מהצד, נראה לי שהיד של הבחור מונחת בצורה שתלטנית משהו על כתף המבוגר,
הייתי מניחה תמונה או ציור מעודנים יותר, שיסמל אמנם את הקשר החם והלבביות שבין 2 הדמויות, אבל שיתאים גם לעיניים רגישות יותר.
נכתב ע"י רות מיכל;606000:אינני מבינה בזה בכלל, אך כמישהי מהצד, נראה לי שהיד של הבחור מונחת בצורה שתלטנית משהו על כתף המבוגר,
אני בכלל לא רואה פה שתלטנות אלא היתמכות (אם יש מילה כזו בכלל...), וזה דווקא מאוד מתאים לעניין!נכתב ע"י יויוכוכו;606288:גם לי זה הפריע.
הייתי מחפש תמונה הפוכה, שהאבא שם את היד על הבחור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים