כללי עוד הפעם חיפוש גרפ

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני עושה שבסגנון פיסקה אינדזיין יכניס לי גליף (glyph) של גופן אחר לפני הפסקה ואחריו ז"א בה נגיד יש לי כותרת של מילה הכנה לשבת שהוא יכניס לי לפני המילה הכנה איזה גליף שאני רוצה ואותו דבר אחרי הפיסקה
איך
ותודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
בחפש אתה מכניס את זה (ובוחר בסגנון הרצוי):
קוד:
^.+(?=\r)
אחרי זה אתה מעתיק/גוזר את הגליפ הרצוי לתוך לוח הזכרון,
ומכניס בהחלף את זה:
קוד:
~c$0~c

• הוסף לסימניות
ואיך אני עושה שלא יהיה שהגליף יהיה בעצמו על שורה הבאה (מפני שאין מקום על השורה הראשונה) ז"א שיהיה עם הגליף לפחות עוד שתי מילים?

אני חושב שאני יכול לעשות את זה דרך dropcaps, שאני עושה סגנון תו, ואני מגדיר בdropcaps שכל מילה ראשונה של הפיסקה יהיה בהסגנון תו, ואני מגדיר בסגנון תו keep with previous, אבל אני לא יודע איך אני מגדיר בdropcaps שכל מילה אחרונה של הפיסקה יהיה...

• הוסף לסימניות
Keep with previous לא באמת יעזור לך.
מה שאתה יכול לעשות, זה לחפש את תחילת הפסקה ו2 מילים, ואת 2 המילים בסוף הפסקה,
ולתת להם פקודת No Break שבתוך הגדרות סגנון התו.
אבל אז נצטרך לחפש אותם ב־2 חיפושים נפרדים. קודם תחילת פסקה ו2 מילים:
קוד:
^(.+? ){1,2}+
ולהחליף בNo Break (אפשר גם דרך סגנון תו):
קוד:
~c$0

ואז לחפש את 2 המילים בסוף הפסקה:
קוד:
([^ ])+ ([^ ])+(?=\r)
ולהחליף בNo Break הנ"ל:
קוד:
$0~c
כמובן ששים לב שאתה מריץ את החיפוש כשבלוח הזכרון נמצא הגליף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה