עוד לפני ההתחלה...

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתקין תבנית
ניסיתי תבנית מובנית של וורדפרס, וכן תבניות חיצוניות
וזו התגובה שאני מקבלת.
למה?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 260.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לכאורה בעיה של הרשאות

• הוסף לסימניות
אין הרשאה על השרת
(ניתן תמיד להכניס את הקבצים ידנית)

• הוסף לסימניות
השרת - פרוג
איך אני מכניסה ידנית את הקבצים?

• הוסף לסימניות
ניתן דרך ה FileZilla
להכניס את קובץ התבנית ל- wp-content/themes

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;1429993:
ניתן דרך ה FileZilla
להכניס את קובץ התבנית ל- wp-content/themes

ניסיתי גם בדרך זו להתקין הרבה תבניות
אך בכולן קבצים נפגמו במהלך ההתקנה
או שקיבלתי הודעה: שגיאה קריטית בהעברת הקבצים.

למה :confused: :confused:

• הוסף לסימניות
את עם רימון/אתרוג ?
אם כן, זה יכול להסביר בעיות FTP
האם יש לך גישה ללוח הבקרה של האיכסון? אם כן, אפשר להעלות את התבנית באזרת מנהל הקבצים של הפאנל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1430327:
את עם רימון/אתרוג ?
אם כן, זה יכול להסביר בעיות FTP
האם יש לך גישה ללוח הבקרה של האיכסון? אם כן, אפשר להעלות את התבנית באזרת מנהל הקבצים של הפאנל.

אני עם נתיב
איך אני ניגשת ללוח הבקרה של האיכסון?

• הוסף לסימניות
זה שאלה לפרוג שנותנים לך את האיכסון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה