עוד מתוך הספר

• הוסף לסימניות
"תשובה- להורים שילדיהם חזרו בתשובה"

קבצים מצורפים

• 2016-09-29 003.jpg
    2016-09-29 003.jpg
    KB 160.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מה. זה רציני???!!!

• הוסף לסימניות
מיוחד
חזק ונוגע- - -
בטוחה שיעורר הזדהות...

יש עוד?

(לא יודעת אם זה התחום של הצייר, אבל הטקסט השחור חד מידי לדעתי. הייתי ממליצה ללכת על חום כהה, טיפה אפור, שחור שנוטה לירוק זית... וגם טיפונת להקטין אותו או להרחיק מהציור)

• הוסף לסימניות
אוי זה גדול!
האיורים האלו שלך מיוחדים לגמרי, משהו שלא רואים, ויחד עם הטקסט- פצצה!

• הוסף לסימניות
חחחחח.....
אהבתי!
גם את הסגנון וגם את ההתמודדות שלו עם השאלות המציקות....

פעם מישהי שאלה אותי ברחוב, בשיא הקיץ, "תגידי, לא חם לך עם הבגדים הארוכים האלה?"
שאלתי אותה- "ולך, לא חם?"
היא אמרה לי- "כן, חם לי מאוד!"
עניתי לה- "לכולם חם, אבל אני לפחות הולכת בצניעות..."

• הוסף לסימניות
יש עוד... בדרך ה' יעזור

זה סיפרון של הבנוי מסיפורים קצרים עם הנושאים הכי "בוערים" של יחסים בין בעל תשובה להוריו....(יש גם פתרונות מנסיון חחח...)
הספר מיועד להורים... בעיקר בכדי לכבות שרפות שקיימות ושהיו חס ושלום...
מה שאני שולח זה מעברים לפני כל סיפור

• הוסף לסימניות
ניתן יהיה להשיג את הספרונים אצלנו בחנויות??
חייבים!!!!!!!!!!!

תרשום.

• הוסף לסימניות
אתה מגניב ומצחיק ועמוק ונצרך להדהים

• הוסף לסימניות
להתמוגג!!
רק עוד טיפ טיפה טיפוגרפיה נכונה. זה יקפיץ לא רק את הכיתוב עצמו, גם את האיור ואת המסר.

• הוסף לסימניות
יוווו איזה רעיון!! חזק!!
הציור ממש אומנותי! סגנון שונה ושובר, וזה מה שעושה אותו יותר מיוחד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה