עוד ניסיון - משחקי תאורה

• הוסף לסימניות
מצטער, אני קצת מתלהב מהלוח החדש

• הוסף לסימניות
לא להצטער, גם אנחנו מתלהבים. :)

מחכים לעוד!!!

• הוסף לסימניות
התחלת להשתלט?
יפה מתחילים לראות תוצאות...
(מסכן לא טוב לו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1075257:
(מסכן לא טוב לו...)
זה התחיל בתור אדם מחייך, אבל החיוך נתקע...

• הוסף לסימניות
שיפור גדול מהנסיון הראשון,
בנסיון השלישי הוא כבר יחייך...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1075269:
שיפור גדול מהנסיון הראשון,
בנסיון השלישי הוא כבר יחייך...:)
כשאני אצייר אדם מחייך באמת, זאת תהיה אחת מהאפשרויות הבאות, או שהעתקתי את התמונה, או שהשתפרתי בטכניקה, או שהפסקתי להביע את הרגשות בציור ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1075271:
כשאני אצייר אדם מחייך באמת, זאת תהיה אחת מהאפשרויות הבאות, או שהעתקתי את התמונה, או שהשתפרתי בטכניקה, או שהפסקתי להביע את הרגשות בציור ;)

קקטוס...אתה צריך לראות רופא ו-ד-ח-ו-ף :)

• הוסף לסימניות
מתקדם מתקדם...
מה הספור של הנקודות ברקע- בציור הזה והקודם? (לא כ"כ תואם את הדכאון הכללי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח.רוזנברג;1075297:
מתקדם מתקדם...
מה הספור של הנקודות ברקע- בציור הזה והקודם? (לא כ"כ תואם את הדכאון הכללי...)
ניסיתי לדמות עומק שדה רדוד עם בוקה (אני מושפע מהלימודים...), לא בהצלחה מרובה.

• הוסף לסימניות
עכשיו שאני מביט בתמונה אני רואה אוליגרך רוסי בערוב ימיו/שירד מנכסיו/שעבר טיפול אצל אוליגרך מתחרה....אני צודק???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1075303:
עכשיו שאני מביט בתמונה אני רואה אוליגרך רוסי בערוב ימיו/שירד מנכסיו/שעבר טיפול אצל אוליגרך מתחרה....אני צודק???
גם לי זה הזכיר אותו, אבל בעיקרון זו דמות מתוך הראש שלי.

• הוסף לסימניות
'מדפוק טוב' ,יוצא שניצל;)
האמת הוא נולד אולי בהשראת המתקפה הכימית בסוריה?!

האיור מעיד על פגיעה במערכת העצבים המרכזית והעיגולים ברקע, אולי אות לבועות גז :eek:
יש אפשרות נוספת והיא שהבחור רואה עיגולים שחורים בעיניים...

דחוף! לשנות צבע-

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1075271:
האפשרות השני'ה, אין ספק.
ואפשרות נוספת: "סוף סוף השתחררתי מהעכבר"!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה