- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;2478064:עשרות פעמים אמרתי לעצמי שאיני ממשיכה לעבוד איתו, אך בפועל הוא תמיד שילם בסופו של דבר. השאלה אם שווה לעבוד עם אחד כזה, שיודעים שבסוף הכסף יגיע אך לא יודעים מתי.
יש לי לקוחות שאני יכולה לשחרר להם עבודות לפני תשלום בעינים עצומות, הם משלמים מייד ובלי תזכורות. הסיבה מדוע המשכתי לעבוד עם הלקוח הנ"ל - כיוון שתמיד היה לו חוב לשלם, ואם לא הייתי עושה לו את העבודות החדשות - הוא לא היה משלם את החוב הישן... מעגל קסמים שקשה להחלץ ממנו. יש אנשים שמומחים להוציא ממך דברים למרות שאלף פעמים החלטת לא להכנע!
אני לא יודעת אם הבעיות שעושה עם התשלום הן בגלל שאינו ישר. נראה שהוא פשוט סחבן כרוני ורחפן גדול בענייני החשבונות שלו. או שנמצא בשפל כלכלי, ומרגיש שכל העולם חייב לעזור לו במצבו הכושל...
מה שהכי מקומם כאן, זה ה"דחוף-דחוף-דחוף" ואח"כ כשרוצים לפני שחרור העבודה לסדר את עניין התשלום - פתאום "נעלב".... ושום דבר לא דחוף...
יותר מהכסף - פשוט מעצבן שעבדו עליך!!!!
מעניין מי הבא שיפול ברשתו... הבנתי שהוא כבר חייב כסף ל-90% מהאוכלוסייה...... הוא יודע לדבר טוב ולשכנע, ואפילו כאלה ש"בחיים לא מוציאים לפני תשלום" מתפתים...
יתכן, ואני כותבת בזהירות, שכן כדאי לך לעבוד איתו.
לא לקבל עבודות שלו על חשבון אחרים, אבל אם יש לך מקום פנוי,
תקבלי, ותדעי במה זה כרוך.
כי את אומרת שהוא משלם רק עם סחבת.
אז את יודעת שהתשלום ממנו יגיע אלייך בדרך הזו.
אם את לא עמוסה מעל לראש- ואת יודעת זאת מראש, אז את יכולה מבחירה להחליט שאת עובדת איתו רק בשביל שתקבלי מתי שהקב"ה יחליט בשבילך..
הנושאים החמים