עוד פעם עיגולים...

• הוסף לסימניות
מנסה לצייר עמודים עגולים עם בסיסים מעוגלים, בנק מגוז אחת ולא הולך לי...אפשר עזרה? תודה...

קבצים מצורפים

• re 2.jpg
    re 2.jpg
    KB 147 · צפיות: 252
  • עמוד.jpg
    עמוד.jpg
    KB 39 · צפיות: 240
  • הוסף לסימניות
השתגעתי ממש עם הפרספקטיבה הזאת, עד שהגעתי למסקנה שבכלל לא צריך אותה

קבצים מצורפים

• amodim .jpg
    amodim .jpg
    1.1 MB · צפיות: 212
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי מה לא צריך פה.
?

• הוסף לסימניות
אם כבר עלה פה הנושא..
נקודה מסוימת שלא קשורה דוקא לעיגולים אלא לפרספקטיבה באופן כללי, בעיגולים היא סופר יעילה-
אני המון משתמשת בשיטה הזו-
a76c1d482bf35a4413b44515e3889a80-jpg.416532

1. קודם כל יוצרת לעצמי תרשים של החלל, זה מסדר גם לי בראש היכן בדיוק עומדות הדמויות ושאר האובייקטים, בקומיקס במיוחד זה חשוב.
2. אח"כ מעוותת את התרשים לפרספקטיבה הרצויה
3. מותחת את הקוים לגובה לפי נקודת המגוז שנוצרה בשלב 2.
4. WORK HARD. משתדלת לא לדלג על השלב הזה אף פעם..... :D

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה לא צריך פה.
?
הבנתי מהציור עצמו,מקווה שזה נכון, שאת הבסיס והעמוד אני לא מעוותת (אחרת זה פשוט נראה לא טוב) אלא רק מגדילה מה שקרוב אלי ומציבה במקום הנכון לפי הפרספקטיבה, ולכן החלק הימני לא נכון כי שם ניסיתי לעוות. מעניין למה זה ככה ואם תמיד זה ככה בעיגולים...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה