כללי עוד שאלה דחופה - קובץ פוטושופ קורס

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי למה כשאני פותחת קובץ מסויים, ששוקל 82 MB, ברגע שאני נוגעת בו, התוכנה קורסת? כשאני מסתכלת בפעולה של פוטושופ, הוא עובד על 1200 MB כשגודל הקובץ הוא רק 82 MB.

מה עושים?
אני צריכה לשנות שם משהו דחוף והלקוח מחכה.

מי יכול לעזור בזה?

[חבל שעשיתי הסבת מקצוע לגרפיקה. התוכנות האלה מקצרות לי את החיים]

• הוסף לסימניות
הנה פתחתי את הפוטושופ ריק, בלי אף קובץ, וכבר הוא צורך מהמשאבים 1.2 GB
מה זה צריך להיות????

• הוסף לסימניות
אם מדובר בתיקון קטן אשמח לעזור לך בזה

• הוסף לסימניות
אולי קרה לך מה שקרה לי פעם...
כשפותחים קובץ פוטושופ יש אפשרות לבחור שהרזולוציה שלו תהיה 300 ושם ניתן לבחור בין פיקסל/אינץ' או פיקסל/ס"מ.
אם בקובץ שלך זה נמצא בטעות על אפשרות של פיקסל/ס"מ אז גודל הקובץ שלך פשוט מוכפל ומעמיס על הפוטושופ.
אם אכן זו הבעיה, מה עושים?
1. פותחים את הקובץ (והולכים לעשות קפה עד שהוא יפתח... :))
2. לוחצים על image size
3. משנים את האופציה לפיקסל/אינץ'.
4. לוחצים על אישור ומחכים...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה זה קשור? כתבתי שהגודל של הקובץ הוא קטן יחסית. אני יכולה לממש רק את אופציה מס' 1 שלך. ברגע שאגיע לאופציה 2 הפוטושופ יקרוס.

אין פה מומחים לפוטושופ? קויקסופר לצערי לא עובדים היום ואני לא מוצאת את המספר של התמיכה של אדובי בהולנד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה