עוד שאלה קטנה

• הוסף לסימניות
מציע לי האיש מחשבים מחשב נייד חזק עם מסך ענק נוסף זה נראה לכם פתרון טוב?
לעיצוב פנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עכבר אלחוטי;2383187:
מציע לי האיש מחשבים מחשב נייד חזק עם מסך ענק נוסף זה נראה לכם פתרון טוב?
דעתכם חשובה לי

• הוסף לסימניות
פתרון טוב למה?
נייד חזק ככל שיהיה ביחס עלות תועלת פחות טוב מנייח. ואם זה עם מסך ענק אז נייד הוא לא.

• הוסף לסימניות
לדעתי סטודנט לא צריך יותר מידי להשקיע במסכים וכו.. אם בחרת על נייד תסתפקי בלקנות משהו חזק שיספיק לך לתקופת הלימודים... אחרי זה תשלבי נייח עם מסכים וכו.. עכשיו זה סתם בזבוז כסף..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;2383464:
פתרון טוב למה?
נייד חזק ככל שיהיה ביחס עלות תועלת פחות טוב מנייח. ואם זה עם מסך ענק אז נייד הוא לא.
מסך נוסף ענק בבית לעבודות וש.ב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורית 123;2384184:
לדעתי סטודנט לא צריך יותר מידי להשקיע במסכים וכו.. אם בחרת על נייד תסתפקי בלקנות משהו חזק שיספיק לך לתקופת הלימודים... אחרי זה תשלבי נייח עם מסכים וכו.. עכשיו זה סתם בזבוז כסף..
אבל הבנתי שבניד חזק החיסרון הוא המסך והיתרון הניוד אז על הפיתרון הזה חשבתי לא יודעת אם אני צודקת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עכבר אלחוטי;2384197:
אבל הבנתי שבניד חזק החיסרון הוא המסך והיתרון הניוד אז על הפיתרון הזה חשבתי לא יודעת אם אני צודקת

יש יתרון מאוד גדול במסך אבל אני לא חושבת שאת נזקקת לו כגרע בשלב הלימודים.. מקסימום את יכולה להתחיל מהמסך של הנייד ואם את רואה שאת לא מסתדרת אז תקני..
בסוף מתרגלים לכל דבר גם למסכים קטנים... יש עיקר ויש טפל העיקר זה נייד חזק שייעמוד בעומס השרטוטים וההדמיות (ולא חסר כאלה) והטפל (לפחות כרגע) זה המסך הגדול..

אני אומרת לך מה אני הייתי עושה, בסוף זה שיקול שלך מול היכולות והנוחות שלך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה