עוד תלתלאז' ממיס

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
מגוון ומהמם!

• הוסף לסימניות
עוד פעם עם התלתלים שלך...?;)
תמונות מהממות!!!
התפיסה בראשונה והשניה-מותק!!

• הוסף לסימניות
העץ המשתקף מעדשות משקפיו,
משתלב נפלא בתלתליו.
תענוג.

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!!
אני אוהבת את הדיוק שלך, שילובי הצבעים והפוזות -פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
וואי אני נהנת מכל תמונה. אולי תספרי קצת מה עשית כאן?
איזה מצלמה את משתמשת?
איזה עדשה?
אם בא לך לשתף זה מצוין ויכול לעזור לנו.

נ.ב. המכונית הזאת מוכרת לי :)

• הוסף לסימניות
מדהים... הצבעים החיים אצלך בתמונות-זה מושלם
ואיזה גיוון. כ"כ הרבה לוקישנים. את לא חוזרת על עצמך. כל תמונה באלבום שונה לגמרי.
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
תמונות מטריפות!!!!
בתמונה השניה התפיסה מושלמת!!!
נראה שיש בה (תמונה 2) חותמת קצת בולטת על הדשא בצד שמאל
וגם מציק לי קצת בעין איזה עלה כותרת אחד בצד ימין למטה שחד וכל הסביבה שלו לא..

• הוסף לסימניות
כמו תמיד
את מושלמת!!!
באיזו עדשה את משתמשת???
PHP:

• הוסף לסימניות
את לא גומרת להפתיע.

אפשר לראות אלף תמונות שלך באותו המקום, וכל פעם זה יפה מחדש.

תמשיכי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה