מידע שימושי עוד 17 דקות ו-38 שניות זה יגמר....

• הוסף לסימניות
אחת לכמה דקות נוחת לי במייל הודעה
על כך שמישהו החליט לא פחות ולא יותר
לפנק אותי
ב....
מדריך מיוחד לימי הקורונה
לילד המתבגר
להורה המזדקן
אוסף דפי יצירה
מבוכים
יצירה מגלילי נייר טואלט
לשימור לקוחות
לשימור מלפפונים
לזוגיות נפלאה
והרשימה עוד ארוכה...

והכל בחינם

ואחרי זה
מגיע הדובדבן שבקצפת
הטבה לקורס דגיטלי/וובינר/זום
במחיר מיוחד רק לכם
במקום 2,346 ש"ח
הקורס נמכר במחיר
של 391 ש"ח * 6 תשלומים
שהם...

וכל הטוב הזה הולך להיגמר עוד
17 דקות ו38 שניות
ורק ל 14 הנרשמים הראשונים.

אחרי כל השפע שהושפע עלי
חשתי אי נעימות מעורבת בבושה
לנוכח כל הטוב שאני מקבל

ואז החלטתי לפנק את שולחי בהטבה מיוחדת
פשוט לחסוך להם בהוצאות תפעול רשימת תפוצה

לחצתי על ביטול רישום....

• הוסף לסימניות
כאשר מטלפנים אלי מחברות הגרלה כאלו ואחרות, ליבי נמלא בהכרת הטוב למטלפן המסור, שתמורת סכום פעוט ובונוסים זעומים הוא מוכן להשקיע ממרצו ומעתו לטובת הגדלת חשבון הבנק שלי ועל כן מציע אני, באופן אינסטנקטיבי, את ההטבה המיוחדת למטלפן הנזקק, כך שיוכל להעמיד את עצמו על הרגליים ולפתוח בחיי רווחה עשירים יותר.

• הוסף לסימניות
גם אני מקבלת מבצעים בסגנון
את קבלת תשלחי לעוד 10 כך שאני יראה ותקבלי....
אבל אני לא יכולה לעשות ביטול רישום כי זה מגיע כל פעם ממקום אחר

• הוסף לסימניות
גם אני מקבלת מבצעים בסגנון
את קבלת תשלחי לעוד 10 כך שאני יראה ותקבלי....
אבל אני לא יכולה לעשות ביטול רישום כי זה מגיע כל פעם ממקום אחר
וכמה שיותר מיילים כאלו שאת מקבלת, גורם לך לקבל עוד הרבה הרבה כאלו מכיוון שכתובת המייל שלך נכנסה לרשימות של מיילים שנמכרים לכל מיני 'חפצים בטובתך'.
אז חוץ מלבטל את הרישום או לשלוח חזרה עם 'נא להסיר אותי מרשימת התפוצה' למטרידן התורן, אין לך הרבה מה לעשות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה