עוזרת בית בביתר עלית

• הוסף לסימניות
נראה לך שעכשיו עוד תמצאי??? הם כבר תפוסות משבט...
לדעתי אין סיכוי
אם את רוצה עזרה את יכולה לקחת בחורים תצאי ללוח מודעות בחדר מדרגות ותמצאי מלא כאלה הם עושים עבודה טובה אמנם פחות יסודית מעוזרת אבל מבצעים פקודות מצוין ולא צריכים כל רבע שעה כוס קפה ומנוחה
אני לוקחת בד"כ בחורים ומאוד מרוצה
הרבה הצלחה ושיהיה ברכה בזמן

• הוסף לסימניות
לי אמרו שיש שני דברים שלא מעבירים, (גם לחברות...)
עוזרת, ובייבי סיטר.

שיהיה לך הכנות קלות.
ונזכה לקבל את החג מתוך חירות אמיתית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;555343:
לי אמרו שיש שני דברים שלא מעבירים, (גם לחברות...)
עוזרת, ובייבי סיטר.

שיהיה לך הכנות קלות.
ונזכה לקבל את החג מתוך חירות אמיתית.

לפחות על תכתבי את התובנה הנדיבה הזאת מע"ג הפורום...
(אולי גם אותה אסור להעביר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nom;555323:
מישהו יכול להמליץ?

אני מכירה נערות צעירות מבית שמש, שמחפשות עבודה במשק בית.
הן לא מאד זריזות, אבל התעריף שלהן נמוך משל עוזרת בוגרת.
אם תרצי אעביר לך פרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;555381:
לפחות על תכתבי את התובנה הנדיבה הזאת מע"ג הפורום...
(אולי גם אותה אסור להעביר)

:) אני כותבת כי אן לי עוזרת... וגם לא בייבי סיטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;555412:
:) אני כותבת כי אן לי עוזרת... וגם לא בייבי סיטר.
כנראה שמי שאמר לך את זה
מקים את האימרה בהידור רב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה