עולה כיתה

• הוסף לסימניות
קודם כל,
אני מסתובבת בפורום המון ואתם פשוט מדהימים,
אני מחכימה מרגע לרגע, אז שאפו לכולכם...
:D:)
עכשיו,
אני באמצע לצייר כיתה ודי הסתבכתי...
יש למישהו אולי דוגמאות או סקיצות שיכולות לעזור לי?
לראות את הפרספקטיבה, אור וצל ובאופן כללי איך זה אמור להיראות.

תודה ענקית ושבוע טווווב!

הנה הסקיצה,אני לא ממש אוהבת את הפרספקטיבה שלה.
יש לכם הצעות לכיוון יותר מעניין? (לא מלמעלה...)-

קבצים מצורפים

• IMG_20140317_123413.jpg
    1.8 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ברוכה הבאה!
נשמח לראות עבודות שלך, שתפי אותנו...:)
אני חושבת שאם את רוצה שהחברה פה יעזרו לך כמו שצריך, יהיה טוב אם תעלי את הסקיצה שלך זה יעזור לנו לעזור לך.
ככה זה קצת באויר וקשה לכוון.
בהצלחה רבה לך!:)

• הוסף לסימניות
הסקיצה נהדרת, מבחינת האווירה
חשוב לשים דגש על נקודות מגוז מדוייקות
ודגש גדול יותר על מישורים ונקודת המבט
נעת עתה זה נראה שלמורה צומחות שתי ילדות מתוך הכתפיים
והיא נמוכה באופן יחסי מהשולחן
אבל יופי של התחלה!!

• הוסף לסימניות
התחלה מצויינת,
אין לי הרבה מה להוסיף על קודמי, רק שלדעתי דווקא מהזוית הזו זה יפה ונחמד, אולי תזיזי טיפה את המורה שלא תעמוד בדיוק באמצע, אלא יותר בצד.
אם את לא אוהבת את יכולה לנסות קצת מהצד, באלכסון. (2 נ. מגוז)
וכמובן תקפידי יותר על פרספקטיבה נכונה. תציירי לך את קו האופק ותמתחי קוים מהנקודת מגוז, ועל זה תבני את המבנה של הכיתה ותראי איך הכל מסתדר.

בהצלחה רבה ותשתפי בתוצאות! :)

• הוסף לסימניות
נסי זוית מענינת יותר

אולי הציור שלי הזה יעזור לך
בהצלחה:)

קבצים מצורפים

• ציור שעור נמוך.jpg
    KB 585.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה

תודה לכולם והציור כמעט גמור.
העצות, ובאופן כללי-האכפתיות עזרו לי מאוד.
אי"ה אני אעלה אותו לכאן בהזדמנות...
אתם פשוט מקסימים!
...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה