מידע שימושי עולים לירושלים- תו ירוק

• הוסף לסימניות
האם באמת חייבים?
בודקים בקפדנות?
חליתי בקורונה על שלל התסמינים,
אך ביצעתי את הבדיקה מוקדם מדי, ויצאתי שלילית,
אח"כ הייתי במלונית 3 שבועות,
והמסמך היחיד שיש לי זה מכתב שחרור ממלונית של הקופה.
תו ירוק/תעודת מחלים אין לי איך להשיג,
האם יש סיכוי שאוכל להיכנס עם מכתב שחרור?
תודה!

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת: איך מנפיקים תו ירוק בלי אפשרות של sms?

• הוסף לסימניות
מבקשים
אבל לא בודקים ממש.
היינו משפחה ולא בדקו אחד אחד אם לכולם יש.

אולי דרך קופ"ח.
אני לא הצלחתי הפעם דרך אתר משרד הבריאות,
למרות שבפעם קודמת הוא שלח לי קוד אימות קולי
הפעם לא.
אבל הצלחתי דרך קופ"ח.

• הוסף לסימניות
כאן:
ומגיע קוד קולי לפלא הכשר

• הוסף לסימניות
בעולים לירושלים לא ביקשו תו ירוק

• הוסף לסימניות
מעל גיל 12, לא מחוסנים/ מחלימים, בדקו אם יש בדיקת קורונה תקיפה?

• הוסף לסימניות
הלכנו לעשות בדיקה במיוחד לבן שלא יפסיד כי לא הוכח כמחלים...

• הוסף לסימניות
בדקו שיש לנו תו ירוק
עבור שני ההורים
לא השוו עם תז

• הוסף לסימניות
אני אפילו עוד לא הוצאתי מהארנק את התו הוא רק ראה שאני מדפדפת בדפים לחפש את זה ונתן להכנס....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה