מידע שימושי עולים לירושלים

• הוסף לסימניות
יש השנה עולים לירושלים?

• הוסף לסימניות
באתר היה רשום שיהיה ופרטים יבואו בהמשך, לפני יומיים שאלתי נציגה מה קורה? ואז הם הורידו את זה מהאתר.
היום שאלתי עוד פעם נציגה וזה התשובה: עדיין לא ידוע אם יהיה, מחכים לעדכונים תלוי במצב הקורונה.

• הוסף לסימניות
רחל שמחה: לא ידוע עדיין

רחל שמחה: עדיין בבדיקה בעקבות הקורונה

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש השנה נרשמתי עם הילדים. ההרשמה היתה ביום שישי לפני שבועיים הכל נתפס מהר מאוד.
אני מופתעת לשמוע שאין. אתן בטוחות?? שילמתי באשראי לא הודיעו לי על ביטול

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש השנה נרשמתי עם הילדים. ההרשמה היתה ביום שישי לפני שבועיים הכל נתפס מהר מאוד.
אני מופתעת לשמוע שאין. אתן בטוחות?? שילמתי באשראי לא הודיעו לי על ביטול

אני חושבת שאת מדברת על הסיורים, זה משהו אחר

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש.
אני מכירה מישהי מהצוות שעובדת על זה

• הוסף לסימניות
עירית ירושלים מפרסמת הרבה פעילויות. יש פעילות שמותאמת למגזר החרדי?
ההחלקה על קרח או הגן הבוטני? אני לא רואה שעות בהפרדה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שעובדים על זה וזה כן אמור להיות. הרשמה עוד לא נפתחה

• הוסף לסימניות
לדעתי בעקבות מצב התחלואה לא יהיה השנה.....
אולי יעשו במתכונת יותר מוצמצמת

• הוסף לסימניות
רואן: "עולים לירושלים"- כרגע יש רק תאריכים .01.08.21-05.0821 כ"ג באב-כ"ז באב.

רואן: עוד לא ידוע לבדוק איתנו תחילת השבוע הבא בבקשה או לעקוב באתר העירוני

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה