דרוש מידע עונה על סקרים באיי-פאנל? לא נמאס להיות פראייר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי,
בד"כ אם מתלוננים הם מוסיפים נקודות על כל הסקר, זה קרא לי שבוע שעבר...
וכן אחרי שזה קרה לי כמה פעמים חפרתי בהוראות של כל הפאנלים למיניהם וראיתי שאם יש חסימה לפעמים היא חוסמת דפים מסויימים, (רלוונטי יותר אם נעצר פתאם ולא ממשיך...).

• הוסף לסימניות
אגב,
נראה לי שבפרוייקט המדגם מפצים אותך בחצי ש"ח!!!!:ROFLMAO:, אם איך מתאים לסקר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב,
נראה לי שבפרוייקט המדגם מפצים אותך בחצי ש"ח!!!!:ROFLMAO:, אם איך מתאים לסקר...
לפחות מרגישים שמתייחסים אליך, היושר כאן הוא חלק חשוב.
ואגב, כל סקר הוא 1-2 ש"ח, המקסימום שם הוא 6 ש"ח כמדומני

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון מאוד
אני משוכנעת שאת ה @נכד של הבעש"ט למשל
יהיה להם הרבה יותר שאלות לשאול,
את כל הפוליטיקה החסידית יוכלו לברר איתו, עם כמה סקרים מקיפים....
מה שבטוח שאדמו"רים אין להם שם...אולי לכן אני מרוויח שם...
מצד שני יש שאלונים שלא מתאימים לאדמו"רים כגון מה אתה חושב על קוקה קולה? הם אמורים לדעת שאדמו"ר לא רואה אף פעם את הבקבוק...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה