עונת החתונות החלה..

• הוסף לסימניות
צילום מדויק כ"כ
תמונה מאלפת.

• הוסף לסימניות
תמונה נחמדה מאוד
יש שאריות עיבוד ליד הכתף של הילדה
השמים לא נראים לי כל כך אמיתים, אבל אולי אני טועה.

• הוסף לסימניות
מתוקה קטנה!!!! והקומפו' מצוינת להפליאיש לי בעיה עם העיבוד

• הוסף לסימניות
קסום!

• הוסף לסימניות
מדהים!
וטירה צודקת....

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד.
זה נראה שהשתמשת בספיד לייט משמאל. אני צודק?
ואם כן האם זה עם ריכוך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;n4906122:
תמונה נחמדה מאוד
יש שאריות עיבוד ליד הכתף של הילדה
השמים לא נראים לי כל כך אמיתים, אבל אולי אני טועה.

לגבי העיבוד תודה אתקן..
לגבי השמים אני לא ראיתי בעייה.. אולי תסביר למה?

• הוסף לסימניות
תודה כולם..

נכתב ע"י A V I;n4908442:
אהבתי מאוד.
זה נראה שהשתמשת בספיד לייט משמאל. אני צודק?
ואם כן האם זה עם ריכוך?

תודה..
אין פה תאורה מלאכותית רק טבעית
שמש שלפני שקיעה משמאל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה אשכנזי;n4909850:
לגבי העיבוד תודה אתקן..
לגבי השמים אני לא ראיתי בעייה.. אולי תסביר למה?

זה הצבע המקורי של השמים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;n4909951:
זה הצבע המקורי של השמים?

גם אני רציתי לשאול את זה כי החשיפה של השמים זה חשיפת חסר ולמרות זאת הילדה מוארת מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה