עוסק מורשה פתיחת תיק

• הוסף לסימניות
כל אחד לוקח משהו אחר , אני לפתיחת תיק ברשויות 300 לא כולל מעמ.

מחיר כל חודש טיפול בהנהח משתנה בהתאם לעיסוק העוסק מורשה וכן האם יש לו תלושים ועוד וכן לא לשכוח שיש טיפול בדוחות שונים גם דוח שנתי ובמידה אם יהיה הצהרת הון וכמובן זה במחירים נפרדים.

לגבי ייצוג אם אני מטפלת בכל הקשור ייצג אתכם בכל הרשויות כלול במחיר, אבל אם לא כל מה שתצטרכו יהיה במחיר.

אשמח שתצרו קשר לבירור מחירים סופי.
בברכה,
חני מיצמכר
0547854640

• הוסף לסימניות
בעלי יש לו עוסק מורשה
שילמנו 350 פתיחה
ודמי ניהול- כל חודש 250.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה המחיר לפתיחת תיק לעוסק מורשה וייצוג מול הרשויות?
יש לי מישהי תותחית שכבר הבאתי להרבה אנשים מהפורום וכולם הודו לי.
מחיר מצויין עם שירות וtדיבות חבל על הזמן.
אם תרצה עוד בירור פנה אליי באישי.
cl321212 gmail.com
המייל שלה הוא
hila.misim gmail.com
052-7614512

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי תותחית שכבר הבאתי להרבה אנשים מהפורום וכולם הודו לי.
מחיר מצויין עם שירות וtדיבות חבל על הזמן.
אם תרצה עוד בירור פנה אליי באישי.
cl321212 gmail.com
המייל שלה הוא
hila.misim gmail.com
052-7614512
ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
והמעלה שלא רק זול---
זה הכי חשוב לדעתי לברר היטב.

זמינות
סבלנות
מקצועיות
ניסיון

כי לפעמים הזול הוא יקר.

סיפר לי השבוע חבר שיש לו מייצג שבכל התקופה שניסה לברר אצלו לגבי מענק קורונה לא הי' לו עם מי לדבר, כי בד"כ המשרדים לא נותנים לייחס חשיבות לעסקים הקטנים ...

• הוסף לסימניות
זה הכי חשוב לדעתי לברר היטב.

זמינות
סבלנות
מקצועיות
ניסיון

כי לפעמים הזול הוא יקר.

סיפר לי השבוע חבר שיש לו מייצג שבכל התקופה שניסה לברר אצלו לגבי מענק קורונה לא הי' לו עם מי לדבר, כי בד"כ המשרדים לא נותנים לייחס חשיבות לעסקים הקטנים ...
זה באמת חשוב מאד!
ולכן אני גם שמחה שמצאתי את הכל במקום אחד
ולמרות שאני עוסק פטור ובעלי מורשה, היחס שווה.

• הוסף לסימניות
יש לי אחת אלופה מקצועית ברמות
יש לה המון ניסיון , סבלנות ותמיד עונה יפה ובסבלנות
כל מי שנמצאת אצלה מרוצה עד הגג
מירי כץ
טלפון
0527146141

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה