עוסק פטור-מישהו מכיר את הכללים??

• הוסף לסימניות
מכיון ואני כלל לא מבינה בתחום....
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי:
עוסק פטור שנותן קבלה על משהו חייב שהתשלום על כך יכנס לחשבון בנק האישי שלו,
או שאפשר גם להכניס באופן חד פעמי לחשבון בנק אחר??

• הוסף לסימניות
אני לא רו"ח
מאמינה שאם זה חשבון של בעל העסק (נניח החשבון הפרטי) זה בסדר
אם לא, חושבת שזה בעייתי
(לא ממקום מקצועי, אלא היגיון)

• הוסף לסימניות
לא שידוע לי. הרי אפשר להוציא קבלה על מזומן ולא להפקידה בבנק וכמו שכתבו לפניי לא חייב חשבון בנק נפרד לעסק (למרות שרצוי למען הסדר הטוב)

• הוסף לסימניות
לא שידוע לי. הרי אפשר להוציא קבלה על מזומן ולא להפקידה בבנק וכמו שכתבו לפניי לא חייב חשבון בנק נפרד לעסק (למרות שרצוי למען הסדר הטוב)

זה לא מזומן...
וכן לא החשבון הפרטי של העוסק פטור...

• הוסף לסימניות
אבהיר את דבריי: כמו שמזומן לא חייב לעבור בבנק כך גם תשלום בצורה אחרת

• הוסף לסימניות
אבהיר את דבריי: כמו שמזומן לא חייב לעבור בבנק כך גם תשלום בצורה אחרת
חובה לציין על הקבלה כיצד התקבל התשלום.
אם התקבל צ'ק או העברה בנקאית, צריך שיהיה לזה הוכחה בחשבון הבנק, למקרה וח"ו יגיעו לביקורת.

• תודה
Reactions: A F
  • הוסף לסימניות
חובה לציין על הקבלה כיצד התקבל התשלום.
אם התקבל צ'ק או העברה בנקאית, צריך שיהיה לזה הוכחה בחשבון הבנק, למקרה וח"ו יגיעו לביקורת.
ההוכחה זה הקבלה, לא חייבים להפקיד לחשבון הפרטי מה שכן לא כדאי להפקיד כסף בחשבון (אם יש עסק בבית) בלי שיהיה תשובה (במקרה של שאלות של הבנק או אחרים ח"ו) מניין הכסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה