בשרי עוף טחון שלא היה אכיל

• הוסף לסימניות
קניתי עוף טחון שרשום עליו 100% עוף, (באמת זה לא היה החברה הרגילה שקונה)
וזה היה פשוט מלחיץ לאכול, באיזה חתיכות מוזרות וקשות אני אתקל עכשיו בביס... וגם יצא קציצות רכות כאלה... לא מגרות בכלל
למה זה ככה? מה הם דוחפים שם?

• הוסף לסימניות
מסתבר שטוחנים עם העור וכל השומנים ואולי גם עם הסחוס.

פעם אחת קניתי טחון ולא היה ראוי למאכל, מאז אני רק טוחנת לבד.

• הוסף לסימניות
גם גלאט עוף לא מספיק נקי...
הקר הכי טוב שמצאתי

• הוסף לסימניות
והקר כן מספיק נקי וטוב? או שגם שם טוחנים את העוף עם עוד כל מיני...? איכס...

• הוסף לסימניות
טוב בפער,
אבל 100 אחוז ממש- לדעתי לא

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על הטחינה של הקר,
קונה רק את הטחונים שלהם.

• הוסף לסימניות
והקר כן מספיק נקי וטוב? או שגם שם טוחנים את העוף עם עוד כל מיני...? איכס...
אם קונים את מה שהם טוחנים במיוחד ולא ארוז מלכתחילה
זה נטו עוף בלי כלום בכלל, יותר נקי מטחון לבד

• הוסף לסימניות
גם אני קונה רק טרי של הקר.
לא מסוגלת לגעת בשום טחון אחר.

• הוסף לסימניות
אם קונים את מה שהם טוחנים במיוחד ולא ארוז מלכתחילה
זה נטו עוף בלי כלום בכלל, יותר נקי מטחון לבד
כשאת טוחנת לבד את יודעת במדויק מה הוא מכיל,
גם בטחינה בחנות, הם לא מנקים את העוף לפני הטחינה, וכל הלבנים הדבוקים על העוף מגעילים אותי.

קניתי היום 5 ק"ג חזה עוף טרי, ניקיתי, טחנתי ותיבלתי והקפאתי בשקיות לפי הכמות שהולך אצלי בארוחה,
שיהיה כבר גם לתקופת החגים.

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה לטחון בשר לבד,
איזה חלק מתאים לקציצות?

• הוסף לסימניות
רק הקר (קפוא בחבילה צהובה), כל השאר מלא בזבל
(נ.ב. נדמה לי שמי שכתב על "טרי" מדבר על חנות הקר שאינה קשורה למפעל הקר המשווק עופות קפואים ומוצרי בשר)

• הוסף לסימניות
שאלה דחופה - קניתי באושר עד עוף טחון של גלאט עוף. בבית גיליתי שאין עליו הולוגרמה. מישהו יודע מניסיון האם זה באמת בעייתי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה