זה לא שווה את החיסכון הזה.תודה
האם צריך לקחת עו"ד שילווה את כל העסקה עד המסירה וגובה בהתאם או מספיק פגישת ייעוץ שיגיד לי מה לדרוש ורק במקרה של הפרות חוזה ניקח עו"ד?
שום ייעוץ!!תודה
האם צריך לקחת עו"ד שילווה את כל העסקה עד המסירה וגובה בהתאם או מספיק פגישת ייעוץ שיגיד לי מה לדרוש ורק במקרה של הפרות חוזה ניקח עו"ד?
אתה צודק במחיר למשתכן וכד'אני דיברתי על הנושא הזה עם עורך דין שנחשב לגדול מאד בחוזי דירות והוא אמר לי שמי שרוצה לקחת אותו לעסקה עם קבלן הוא אומר לו שחבל על הכסף כי ממילא הקבלן לא יסכים לשינויים בחוזה ויש דברים שממילא החוק מחייב אותו ואין לעורך דין מצד הקונה מה לתרום בנושא
אני אישית כן הייתי שולח לפחות את החוזה לעורך דין לראות שאין מוקשים רציניים
כמובן שיכול להיות מקומות מסוימים או תקופות מסוימות שהקבלן כן ממש רוצה למכור שאז יש מה להתמקח ולשנות סעיפים (אותו עו"ד דיבר בעיקר על השוק בבני ברק בתקופה לוהטת שהקבלן עשה טובה שהסכים למכור)
אל תסמכו עלי הכי טוב זה פשוט להתיעץ עם עורך דין טוב והגון האם לדעתו יש מה לקחת עו"ד לכזו עסקה או לא אני פחות הייתי שואל אנשים בפרוג על כזה דבר
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים