עזרה עור קשה בכף הרגל

• הוסף לסימניות
לכולם ככה זה שימי אולי קרם לציפורנים זה יקל על הכאב

• הוסף לסימניות
אות לי יש לכם דברים מדהימים!!!!!!!!!! מומלץ לכל הגננות אמנם זה לא ככ' קשור לנושר אבל לא יכולתי שלא

• הוסף לסימניות
אות לי יש לכם דברים מדהימים!!!!!!!!!! מומלץ לכל הגננות אמנם זה לא ככ' קשור לנושר אבל לא יכולתי שלא
תודה :D
תקראי בין השורות באשכול הזה ותלמדי שיש לנו גם פדיקיוריסטיות מדהימות!!!
לא, לא באות לי...במשפחה.

• הוסף לסימניות
@אות לי אשמח להמלצות
אפשר באישי

• הוסף לסימניות
לא יודע אם מתאים לך,
אבל יש אחד בירושלים בשם מנחם קרייזמן שיש לו נוזל מיוחד שמשרים בזה את הרגל לשעה וחצי בערך (באופן חד פעמי) ותוך שבועיים שלוש הכל נעלם!!!
בהצלחה, ורפואה שלימה!!
לכמה זמן זה נעלם האם זה להרבה זמן? זה מוריד עור קשה? וגם יבלות?

• הוסף לסימניות
לא יודע אם מתאים לך,
אבל יש אחד בירושלים בשם מנחם קרייזמן שיש לו נוזל מיוחד שמשרים בזה את הרגל לשעה וחצי בערך (באופן חד פעמי) ותוך שבועיים שלוש הכל נעלם!!!
בהצלחה, ורפואה שלימה!!
מה הטלפון של מנחם קרייזמן

• הוסף לסימניות
רק עידכון קטן-
טיפול בסכין, בבית או בפדיקור גורם לצמיחה מחודשת מהירה ומרובה יותר!!!! תבדקו אותי...
על פניו, האבן (בתוספת משחות וקרמים) זה הפתרון היחיד היעיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה