עזרה: איך מתמחרים מוצר יד 2

• הוסף לסימניות
יש ברשותינו עגלה פג פרגו מלפני 6 שנים.
מצב מצוין ממש. שמורה שמורה, בלי שום תקלה, קרע, שפשוף, דהיה, מעט שריטות בשלדה.
עגלה מצב שכיבה כמו אמבטיה, אחד גיל 0-6חד', אחכ הופכים את הריפודים, ונהיית כטיולון.
עגלה קלה יחסית, קומפקטית, מתקפלת מטריה, נוחה מאד לשימוש.
המחיר שלה היה סביבות 2200 שח.
מה מחיר שאפשרי לקחת עליה היום (נמכרת כי "נמאס" ולא בגלל פגם או אי נוחות, או בלאי)

• הוסף לסימניות
חשפי עגלה דומה ביד 2 ולפי זה תחליטי בכמה למכור את שלך

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה... :)
אבל לא תמיד התמונה משקפת את המציאות (ומתי היא צולמה... ) ולא אדע אם המצב פחות או יותר אותו דבר..
המחירים שם נעים בין 350-1000 אם לא יותר...

• הוסף לסימניות
תלוי גם כמה זמן השתמשת בה. אני השתמשתי בעגלה דומה ל- 2 ילדים בראשון 6 חודשים ובשני 5 חודשים ומיד עברתי לטיולון (היתה לי מאוד כבדה). מכרתי כולל עריסה וטיולון, כסא בטיחות והתושבת שלו, נילון לגשם, תיק מקורי. והכל נקי נקי (כי בקושי השתמשנו ועוד כיבסתי את זה לפני שהעברתי הלאה)
בחצי מחיר ממה שקנינו ועוד ניסו להוריד אותי במחיר, לא הסכמתי גם ככה בקושי השתמשתי בה והרגשתי בכלל ששווה יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ננה;1253369:
חשבתי על זה... :)
אבל לא תמיד התמונה משקפת את המציאות (ומתי היא צולמה... ) ולא אדע אם המצב פחות או יותר אותו דבר..
המחירים שם נעים בין 350-1000 אם לא יותר...

את יכולה לבוא לראות ולא לקנות אם התמונה לא שיקפה את מה שחשבת לשלם

• הוסף לסימניות
זמן השימוש מאד משקף על מחיר ובמיוחד עם הדגם כבר עתיק..
אנימ מכרתי אמבטיה +טילון בקצת פחות מחצי מחיר והשתמשתי בערך שנה ..
כי לפעמים אנשים מעדיפים להוסיף 100-200 שח ולקנות חדש ויש היום חיכויים זולים כמו איה בייבי

• הוסף לסימניות
אני מעונינת למכור, לא לקנות.... להתרוצץ לראות עגלות דומות בשביל לדעת בכמה למכור את שלי....?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hila;1253838:
זמן השימוש מאד משקף על מחיר ובמיוחד עם הדגם כבר עתיק..
אנימ מכרתי אמבטיה +טילון בקצת פחות מחצי מחיר והשתמשתי בערך שנה ..
כי לפעמים אנשים מעדיפים להוסיף 100-200 שח ולקנות חדש ויש היום חיכויים זולים כמו איה בייבי

נכון, לא נכון, כי אחת עכשיו מבררת על העגלה, ואמרה לי ששווה לי דגם לא אופנתי, עגלה ישנה, אבל חברה טובה ואמינה ואיכותית, מאשר עגלה חדשה שכבר עכשיו נוסעת פחות טוב מהמשומשת.. כל אחד והראש שלו..
תודה בכולפון על הכוונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ננה;1253853:
אני מעונינת למכור, לא לקנות.... להתרוצץ לראות עגלות דומות בשביל לדעת בכמה למכור את שלי....?...

אה, נכון...

• הוסף לסימניות
תפרסמי למכירה
תחליטי על מחיר ששוה לך ותנסי
לא ילך תרדי במחיר
מה יש להפסיד?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה