עזרה באואטלוק

• הוסף לסימניות
שואל לחבר
כשאני רוצה לפתוח תמונה באאוטלוק הוא רוששם לי את הודעה הבאה

לוינדוס אין מספיק זיכורן לפתוח את הקובץ

הבו עצה

• הוסף לסימניות
אחרי כמה נסיונות שלא הצליחו
הוא לא ראה את הערך של האאוטלוק
אולי יש מישהו שיכול לבנות לי סקריפט שאשלח לו והוא יפעיל את זה

• הוסף לסימניות
אולי יש מישהו שיכול לבנות לי סקריפט שאשלח לו והוא יפעיל את זה
אני חושב שככה.
אני לא בטוח.
מה אומרים?

1.
קוד:
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Messaging Subsystem /v SharedMemMaxSize /t REG_DWORD /d 300000 /f
2
קוד:
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Messaging Subsystem\Applications\Outlook /v SharedMemMaxSize /t REG_DWORD /d 300000 /f

@ספרא אומר ספרא יודע , אל תפעיל לפני שמקבלים כאן אישור של מומחה!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני חושב שככה.
אני לא בטוח.
מה אומרים?

1.
קוד:
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Messaging Subsystem /v SharedMemMaxSize /t REG_DWORD /d 300000 /f
2
קוד:
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Messaging Subsystem\Applications\Outlook /v SharedMemMaxSize /t REG_DWORD /d 300000 /f

@ספרא אומר ספרא יודע , אל תפעיל לפני שמקבלים כאן אישור של מומחה!

תודה רבה!
נו
ומה אומרים?

• הוסף לסימניות
והפעם עזרה בשינוי תוכנת ברירת מחדל לפתיחת קבצי PDF
יש את האתר הזה אבל כל התמונות באנגלית וכמה שניסיתי לחפש לפי הסימונים וכדו' לא הצלחתי

תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
האם קבצי PDF במחשב כן נפתחים לך בתוכנה המבוקשת כברירת מחדל?
לא מצאתי באתר שציינת אלא הדרכה לשינוי תוכנה ברירת מחדל במחשב וכנראה זה אמור להועיל גם לאאוטלוק

• הוסף לסימניות
יש את האתר הזה אבל כל התמונות באנגלית וכמה שניסיתי לחפש לפי הסימונים וכדו' לא הצלחתי

תודה מראש לעונים
מאוד פשוט יש לך קובץ של PDF תקליק עליו קליק ימני - פתח באמצאות- תוכניות אחרות-סמן את ה-V ובחר את התוכנה הרצויה

• הוסף לסימניות
האם קבצי PDF במחשב כן נפתחים לך בתוכנה המבוקשת כברירת מחדל?
לא מצאתי באתר שציינת אלא הדרכה לשינוי תוכנה ברירת מחדל במחשב וכנראה זה אמור להועיל גם לאאוטלוק
במחשב נפתחים בתוכנה הרצויה ובאאוטלוק לא
מאוד פשוט יש לך קובץ של PDF תקליק עליו קליק ימני - פתח באמצאות- תוכניות אחרות-סמן את ה-V ובחר את התוכנה הרצויה
ידוע ופשוט, תודה

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה