כללי עזרה באילוס-החיצים לא עובדים!

• פותח הנושא kl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עזרה דחופה
באילוס החיצים לא עובדים! :mad:
נסיתי לבדוק בתוכנות אחרות והחיצים עובדים פרפקט!
האם מישהו נתקל בזה..
אודה לכל תשובה!!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, הכוונה ללחוץ על מקש האלט ואז לנסות להזיז?
נסיתי ללחוץ על המקש אלט ואין אפס תגובה....:confused:
וסליחה על השאלה מה זה פייל?

• הוסף לסימניות
כפי תשובותיה המעולות של אסתר10 - הקישי על האלט השמאלי במקלדת.
פייל - קובץ.

• הוסף לסימניות
פייל זה פשוט באנגלית ואצלי זה בעברית...:)
אני מנסה את האלט השמאלי ושום דבר לא זז
אני צריכה שהחיצים יזיזו את האובייקט...
מה זה כבר יכול להיות?

• הוסף לסימניות
אין אפחד שיכול לעזור באמת, :confused::confused:
תעשו טובה אני ת-ק-ו-ע-ה-!
ולכל עםישראל שתהיה שנה טובה ומתוקה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kl;1366155:
אין אפחד שיכול לעזור באמת, :confused::confused:
תעשו טובה אני ת-ק-ו-ע-ה-!
ולכל עםישראל שתהיה שנה טובה ומתוקה!

ניסית להפעיל מחדש את המחשב...

• הוסף לסימניות
תקישי קונטרול K, זה כנראה מכוון על 0. תסמני 0.01 או 0.1 או כל מה שאת רוצה...

• הוסף לסימניות
art studio. תודה!!!!!!
אין כמוווך.
סופסוף עלית על הבעיה..
אני גם נסיתי לשנות שם, אך רשמתי שם למשל 1PT. (למדו אותנו ששם יש לשנות את המספר ולהוסיף PT וזה כנראה בCS6 ולי יש CS5)
תודה, עכשיו אני יכולה להמשיך לעבוד! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה