כללי עזרה באינדזיין

• פותח הנושא EF
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לעמד ספר כאשר בתחילת כל פסקה לפני החלון מופיע הסימן (א - יא) בסגנון תו שונה מכל סגנון הפסקה. כיצד אוכל לשמור על הסגנון תו ולהחיל את החלון על המילה השניה אחרי הסוגרים.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EF;794649:
אני צריכה לעמד ספר כאשר בתחילת כל פסקה לפני החלון מופיע הסימן (א - יא) בסגנון תו שונה מכל סגנון הפסקה. כיצד אוכל לשמור על הסגנון תו ולהחיל את החלון על המילה השניה אחרי הסוגרים.
תודה!

צרי חלון על ידי אוביקט מעוגן וכך לא יפריע כלל לסגנון תו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אך לא כל כך הבנתי למה הכוונה, אודה לך אם תוכל לפרט יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EF;812753:
תודה רבה, אך לא כל כך הבנתי למה הכוונה, אודה לך אם תוכל לפרט יותר.

חפשי יצירת חלון באינדזיין.
אם אחרי זה עדיין יהיה צורך בעזרה, אשמח להוסיף.

• הוסף לסימניות
החלון מופיע לי כסקריפ כיצד ניתן להפוך אותו לאובייקט מעוגן.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EF;813863:
החלון מופיע לי כסקריפ כיצד ניתן להפוך אותו לאובייקט מעוגן.
תודה

זה שתי שיטות שונות כיצד ליצור חלון.
חפשי בפורום את שתיהן.
אין תלות או קשר כל שהוא בין אחת לשניה.
אך לשם עיצוב נח של מספר פסקה, יש לבטל החלון שנוצר מסקריפט הנפוץ, וליצור על ידי אוביקט מעוגן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה