כללי עזרה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעמד קונטרס פרשת שבוע ,אני צריכה שבכל דף יהיה כתוב את שם הפרשה
ובאמצע מתחלף לי לפרשה אחרת לדוג' פרשת בראשית וכמה דפים אח"כ מתחלף לפרשת נח
ניסיתי לעשות את זה בכותרת משתנה וזה לא עזר.
כמובן שלא אצטרך לכתוב כל אחד ידני רק שנוכל לעשות את זה אוטומטי.
אולי לא עשיתי נכון אבל בכל אופן יש מישהו שיכול להסביר לי מה לעשות
זה מאוד חשוב לי לדעת בהקדם.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
האם לכל הכותרות שלך יש Paragraph Style?
רק אם כן תגשי לעמוד המאסטר ותצרי תיבת טקסט במקום הרצוי. כשהסמן של הטקטס מהבהב תגשי לאפשרות Type >Text Variable>Define ותגדירי את המשתמש: תבחרי באפשרות האחרונה Running Header ואז New.
בחלון שנפתח תתני שם למשתמש. ואז את צריכה לבחור איזה טקסט יופיע במשתנה. את בוחרת מהשדה Style איזה סגנון את רוצה ואז הוא יכניס במשתנה בכל פעם את הטקסט שכתוב במסמך בסגנון הזה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האם לכל הכותרות שלך יש Paragraph Style?
רק אם כן תגשי לעמוד המאסטר ותצרי תיבת טקסט במקום הרצוי. כשהסמן של הטקטס מהבהב תגשי לאפשרות Type >Text Variable>Define ותגדירי את המשתמש: תבחרי באפשרות האחרונה Running Header ואז New.
בחלון שנפתח תתני שם למשתמש. ואז את צריכה לבחור איזה טקסט יופיע במשתנה. את בוחרת מהשדה Style איזה סגנון את רוצה ואז הוא יכניס במשתנה בכל פעם את הטקסט שכתוב במסמך בסגנון הזה.
בהצלחה!
תודה רבה על העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה