כללי עזרה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מנסה להביא ווקטור מאילוסטרייטור
והוא מביא איתו רקע לבן.
ניסיתי להתפטר מהרקע הלבן ע"י טרנספרנסי עם מלטיפליי
אבל אז כשאני רוצה להכניס תמונה לתןך הווקטור היא מקבלת את המלטיפליי וזה לא מה שאני רוצה.
מעלה צילום מסך ומחכה לעזרה מהירה.תודה!
תפוח לבן.jpg

• הוסף לסימניות
תעבירי את הווקטור לפוטושופ ותורידי את הנייר (השכבה הלבנה תכבי את העין) וז תשמרי לפוטושופ ותיבאי לאינדיזיין או תעשי לאילוס פליס ותביאי את התמונה לשם ואז תיצאי לאינדיזיין
מקווה שהבנת בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הפוטושופ עבד אבל הגיע כתמונה קצת מפוקסלת ולא כווקטור
ולכן גם לא יודעת אם אצליח להכניס לתוכו תמונה.
ואם כבר יש לי מי שעונה אשאל עוד שאלה כללית באינדי: אין אפשרות לצייר משהו עם מברשת כמו התפוח הזה?
זה היה פותר את כל הבעיות.

• הוסף לסימניות
למה לא לבטל את הרקע הלבן במקור באילוסטריטור,
ואז להביא אותו שוב לאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
וקטור מאילוסטריטור לא אמור להגיע עם רקע לבן אלא אם כן מדובר באוביקט כבד שנשטח לPNG, אצלך זה לא קרה, זה הגיע כגרופ.
לכן, תבדקי באילוסטרייטור מה קורה ושם תיפטרי מהלבן.

• הוסף לסימניות
ואם כבר יש לי מי שעונה אשאל עוד שאלה כללית באינדי: אין אפשרות לצייר משהו עם מברשת כמו התפוח הזה?

לא. אין אופציה של מברשות באינדיזיין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה