כללי עזרה באינדיזיין

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזה קובץ הכי כדאי ליבא לאינדיזיין מאילוס'?
PDF או EPS או שאולי קבצי אילוס'? (אם עשיתי כך זה לא יצא טוב?)

• הוסף לסימניות
נראה לי שקובץ AI

• הוסף לסימניות
קבצי אילוס' ai
למרות שבאינדיזיין עצמה אין הבדל בין אילוס' לפי די אף
ההבדל שפי די אף קשה אח"כ לערוך אותו חזרה באילו' אם תרצה לשנות

• הוסף לסימניות
היתרון העצום של תוכנות אדובי זה שהן עובדות זו עם זו
את עושה פלייס לקובץ אילוס, ואם יש שינוי קטנטן את פותחת דרך הלינקים, משנה, מזיזה, מתקנת, ושומרת (את קובץ האילוס, כן?) - זה מתעדכן אוטומטית באינדי, בלי למקם מחדש.
כנ"ל עם פוטושופ כמובן

• הוסף לסימניות
אריאלס תודה
יש לי שאלה
משו שתמיד מסבכך אותי בנושא זה.
קובץ שהכנתי באילוס' או פוטושופ ויבאתי לאינדי יתעדכן אם ערוך שינויים
קובץ של פוטושופ שיבאתי לאילוס' גם יתעדכן
אבל נראה לי שמאילוס לפוטושופ זה לא עובד אני צודקת או שיש דרך שזה יתעדכן ואני לא מודעת לזה?

• הוסף לסימניות
לא, את צודקת. זה באמת לא יתעדכן מאילוס לפוטושופ.
הסיבה היא שלמעט אלמנטים קטנים כמו לוגו (כשמעצבים אתר) וכדומה, אין סיבה לייבא קבצים מאילוס לפוטושופ. בטח לא קבצים מורכבים וגדולים שאמורים להיות בהם שינויים.

• הוסף לסימניות
כשמיבאים קובץ אילוס לפוטושופ, הוא בא כ"שכבה חכמה" ובלחיצה כפולה עליו, נכנסים לעריכתו באילוס.
ואם שינית את המקור באילוסטרייטור - אפשר לעשות החלפה לשכבה, והוא ישים את זה במקומה עם המיקום וכל האפקטים וכולי.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, איזו מהירות...
יש לי עוד שאלה. איך עושים מספור אוטומטי באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
מה זה "מספור אוטומטי"?
רשימה ממוספרת?
(כמו תבליטים ומספור בוורד?)

יש לחצן בערך באמצע סרגל הפיסקה. העליון הוא רשימה עם תבליטים, השני הוא עם מספרים. לשינוי הגדרות לחצי ALT והקלקה על אחד מהם.

• הוסף לסימניות
מספור אוטומטי נקרא גם למספרי עמודים
תיבת טקסט במאסטר
אלט+שיפט+קונטרול+N

• הוסף לסימניות
תודה, הסתדרתי, מצאתי...
יש לי עוד שאלה... (אני פשוט יושבת על איזה קובץ ומנסה לעבוד..)
אם יבאתי קובץ מאילוס' ואני רוצה לשים עליו כתוב באינדיזיין. האם יש אפשרות לעשות מרכוז למלל?
(לדוג' יבוא רבוע מאילוס' ואני רוצה לכתוב באמצע את המס' 1 באידיזיין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dn;480409:
תודה, הסתדרתי, מצאתי...
יש לי עוד שאלה... (אני פשוט יושבת על איזה קובץ ומנסה לעבוד..)
אם יבאתי קובץ מאילוס' ואני רוצה לשים עליו כתוב באינדיזיין. האם יש אפשרות לעשות מרכוז למלל?
(לדוג' יבוא רבוע מאילוס' ואני רוצה לכתוב באמצע את המס' 1 באידיזיין)
יש מי שיודע לענו לשאלה הנ"ל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה