כללי עזרה באינדי

• הוסף לסימניות
יצרתי BOOK באינדי
1. האם ניתן לראות את כל הספר פתוח בו זמנית במסמך אחד?
2. האם יש אפ שרות למחוק קו מסגרת של תיבת טקסט משורשר בכל העמודים בפקודה אחת, ולא במסטר?

• הוסף לסימניות
1. כן. אם פותחים קובץ ספר.
2. יש אפשרות אם יצרת לזה סגנון.

• הוסף לסימניות
1. פתחתי קובץ ספר,
אבל אני רוצה לראות הכל במסמך אחד ברצף ואיני מצליחה, מדוע?
2. אם אני רוצה למחוק עמודים ריקים בסוף אחד המסמכים המצורפים לספר, הוא לא נותן לי, ושוב למה?

תודה, יעזור לי מאד מאד

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם יש אפשרות לראות הכל ברצף אחד, הרי הרעיון של בוק זה חיבור כמה קבצים מבחינת מספור, רצף עמודים וסנכרון סגנונות...

בקשר לעמודים שנוספים,
כנראה מסומן לך להוסיף אוטומטית עמודים כדי להשלים את הפער בין עמודי הקבצים,
אם נניח החלטת שתמיד הקובץ הבא יתחיל בשמאל, והקובץ הקודם גם נגמר בשמאל, אז הוא צריך להוסיף עמוד ימני בקובץ הקודם כדי לשמור על רצף.

• הוסף לסימניות
אי אפשר לראות הכל ברצף. ספר מורכב ממסמכים נפרדים.

• הוסף לסימניות
בקשר לעמודים שנוספים,
כנראה מסומן לך להוסיף אוטומטית עמודים כדי להשלים את הפער בין עמודי הקבצים,
אם נניח החלטת שתמיד הקובץ הבא יתחיל בשמאל, והקובץ הקודם גם נגמר בשמאל, אז הוא צריך להוסיף עמוד ימני בקובץ הקודם כדי לשמור על רצף. <!-- / message -->
ישראלה, תודה
אבל מדובר על איזה 5 עמודים,
אז מה אני אמורה לעשות,
קודם לבטל את המיספור האוטומטי, ואח"כ למחוק?
או שזה לא הסיבה

• הוסף לסימניות
  • כנ"ל - לבדוק אם הוגדר להתחיל קובץ חדש בעמוד שמאלי, וקודם תגדירי אחרת ואח"כ תנסי למחוק.
  • תבדקי גם אם יש לך אנטרים מיותרים בסוף המסמך היוצרים באופן אוטומטי את העמודים הנוספים.

• הוסף לסימניות
כנ"ל - לבדוק אם הוגדר להתחיל קובץ חדש בעמוד שמאלי, וקודם תגדירי אחרת ואח"כ תנסי למחוק.
תבדקי גם אם יש לך אנטרים מיותרים בסוף המסמך היוצרים באופן אוטומטי את העמודים הנוספים.
תודה אכן היו אנטרים, וטעות נוספת, שביצעתי שינויים בספר ולא בקבצי המקור,
ועכשיו הייתי רוצה להגדיר שכל מסמך יתחיל בצד שמאל היכן מגדירים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף ריש;780879:
מישהו יודע?

כאשר פותחים קובץ ספר אז ניתן לעבור מהאחד לשני בלחיצה מתוך חלון הבוק.
באותו מסך...
אם לזה כוונתך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה