עזרה עזרה באלי אקספרס

• הוסף לסימניות
בטעות לחצתי על "אישור התקבל" על מוצר שעדיין לא הגיע
וקלטתי את זה רק אחרי שעבר 14 יום לפתיחת סכסוך
מה עושים במקרה כזה?
המוכר אומר לי "תפתח סכסוך..."
יש אפשרות ליצור קשר עם אלי אקספרס שלא בדרך סכסוך?

תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
בעיקרון המוכר מגובה אם יש לו אישור שהמוצר נמסר..
הייתי מתחיל בלוודא ע"י המס' מעקב שהמוצר לא בארץ, לפעמים לוקח הרבה זמן עד שמקבלים הודעה
קרה לי הרבה שאספתי מוצר מהדואר לפי המס' מדף שהוצאתי מאתר הדואר וההודעה בדואר הגיעה אחרי כמה ימים טובים..
חוץ מזה שהמוכרים לא אוהבים תגובות שליליות בעמוד המוצר...

• הוסף לסימניות
בעיקרון המוכר מגובה אם יש לו אישור שהמוצר נמסר..
בתהליך רואים שהמוצר עדיין לא הגיע לנקודת החלוקה
השאלה אם שייך לבקש מהמוכר שהוא עצמו ישנה את הסטטוס שלא הגיע
כי למעשה הוא לא עשה משהוא רע כדי שאני יכתוב שלילי

• הוסף לסימניות
אם נכנס לארץ אז קצת סבלנות,
אם לא הגיע ותאריך המסירה עבר ב 14 יום אז הוא אמור להחזיר כסף ואם הוא לא מסכים אז יש מקום לשאול אותו אם הוא חפץ ב"פירגון " קטן.
בכל אופן אני מאמין שהוא לא יכול לבטל את האישור אלא רק המערכת של אליאקספרס

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שגם אין לי כבר אפשרות להשאיר משוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה