דרוש מידע עזרה באקסל Excel

• הוסף לסימניות
זקוק לסיוע עבור בדיקת כתובות דואר אלקטרוני

יש לי רשימה של מאות כתבות דואר אלקטרוני בקובץ אקסל, ויש בתוכם כתובות שגויות.
יש פונקציה או נוסחה שיכולה לבדוק בקלות את כל הרשימה ולתת לי אינדיקציה מה תקין ומה שגוי

אשמח לדעת איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
שגוי כלומר לא קיים, או כלומר כתובת לא תקינה?

• הוסף לסימניות
1. כתובת לא קיימת שום אקסל בעולם לא יכול לדעת את זה עד שמנסים לשלוח מייל לאותה כתובת.
2. כתובת שגויה היא או על ידי שחסר שטרודל או על ידי מקש ריווח באמצע וזה בחלט ניתן לפתור באקסל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לקבל עזרה קטנה בקובץ אקסל?
כאן יש לך המון שאולת

• הוסף לסימניות
יש לי משימה קטנה להגיש בנוסחא של VLOOKUP ואני קצת מסתבך.
אודה אם מישהו יוכל לסייע לי למלא את המשימה.

• הוסף לסימניות
דוגמה
VLOOKUP(10003, A2:B26, 2, FALSE)
מידע כללי
חיפוש מידע אנכי. מחפשת מפתח בעמודה הראשונה של הטווח ומחזירה את הערך של תא שצוין בשורה שנמצאה.

search_key
הערך שיש לחפש. לדוגמה, 42, "Cats", או I24.
range
הטווח שיש לבצע בו את החיפוש. מחפשים את המפתח שצוין ב-'search_key' בעמודה הראשונה של הטווח.
index
אינדקס העמודה של הערך להחזרה, כאשר העמודה הראשונה ב-'range' היא מספר 1.
is_sorted - [אופציונלי]
מציין אם העמודה לחיפוש (העמודה הראשונה של הטווח שצוין) ממוינת, במקרה כזה תוחזר ההתאמה הטובה ביותר עבור 'search_key'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה