עזרה בבחירת עיצוב מטבח...!

• הוסף לסימניות
רק לי פינטרסט עושה פיק ברכיים כי אני מבינה שצריך תקציב עתק כדי לממש את כל הרעיונות משם? :rolleyes:

ורק לי פינטרסט מעלה מטבחים בסגנון שיותר הולך בחו"ל ?

אחרי שעות של בהייה בפינטרסט הבנתי שאני צריכה 3 בתים, לעצב כל אחד בסגנון אחר. ;)

אחרי שוטטות של ימים בפיינטרסט, וכיוון שהתגבש לי בראש, יצא לי מטבח 30,000 ש"ח כולל מכשירי חשמל.
זה יקר?
וחוץ מזה השאלה מה את מתכננת איזה מכשירי חשמל, וכמה מגירות, איזה חברה, ואיזה דגמים, כל אפצ'י במטבח הוא כסף...

• הוסף לסימניות
אחרי שוטטות של ימים בפיינטרסט, וכיוון שהתגבש לי בראש, יצא לי מטבח 30,000 ש"ח כולל מכשירי חשמל.
זה יקר?
וחוץ מזה השאלה מה את מתכננת איזה מכשירי חשמל, וכמה מגירות, איזה חברה, ואיזה דגמים, כל אפצ'י במטבח הוא כסף...
מטבח כולל מכשירי חשמל ב- 30 אלף זה ממש ממש נמוך.....

• הוסף לסימניות
זה יקר?

תעלי תמונות, נשמח לראות מה יצא :)

• הוסף לסימניות
בבקשה.. מטבח בשרי 3 מטר מול חלבי, אין תמונה של החלבי אבל הגודל שלו הוא בערך חצי מהבשרי וליידו יש את הבילד אין והמקפיא, התמונה מיד אחרי הבניה אז לא הכל מושלם פרפקט
הזווית ממנה מצולמת התמונה היא איזור פינת האוכל של המטבח, סה"כ כל המטבח כולל פינת האוכל הוא 5 על 3

IMG_5523.JPG.
אין לי אפשרות כרגע לצלם את הכל כי אני שוכבת במיטה בשמירה...:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה