עזרה בבחירת ריצוף למרפסת

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אשמח לעזרת הציבור פה מניסיון או מידע בתחום העיצוב,
צריכה להחליט עד מחר לריצוף למרפסת גדולה.
מה הייתם בוחרים?
מה נראה לכם הכי פרקטי לניקיון, לא מתקלקל בגשם.
מדובר במרפסת פתוחה וגדולה, ואני רוצה שתראה כזאת.
1 ו-3 זה האופציות.
2 זה הריצוף של הדירה.

תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
אם זה גרניט פורצלן חשוב שיהיה מקדם החלקה R11

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 119.2 · צפיות: 278
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 99.1 · צפיות: 278
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 133.6 · צפיות: 257
  • הוסף לסימניות
גם אני אוהבת דמוי עץ
תבדקי שזה נגד החלקה ומצד שני עם לא הרבה בליטות וחריצים אחרת קשה לגרוף מים

• הוסף לסימניות
גם אני אוהבת דמוי עץ
תבדקי שזה נגד החלקה ומצד שני עם לא הרבה בליטות וחריצים אחרת קשה לגרוף מים
הכוונה לכהה?
זה לא מקטין?
נראה טוב גם לאחר זמן?

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי במרפסת פתוחה - לא מבריק ולא בהיר, לוקח לנו בין 5-10 דקות כשנכנסים הביתה מהמרפסת באמצע היום להירגע מהסנוור של השמש שחוזר הרבה יותר מריצוף בהיר ומבריק.

• הוסף לסימניות
אני ריצפתי עם הפרקט הכהה - לא מקטין לדעתי
נראה מהמם, פרקטי
(גם הריצוף של הדירה שלי די מזכיר בצבעים את שלך

• הוסף לסימניות
אני ריצפתי עם הפרקט הכהה - לא מקטין לדעתי
נראה מהמם, פרקטי
(גם הריצוף של הדירה שלי די מזכיר בצבעים את שלך
אשמח אם יש לך תמונה של המרפסת, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה