עזרה בבחירת תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפארת שיש;2336386:
יוהו.......
אם את שואלת אותי, התמונה של הבן שלך אחרי התספורת הכי יפה!!!
איזה חתיך!!!!!!

חותמת על כל מילה.

• הוסף לסימניות
לדעתי תמונת סטודיו הכי תעשה לך ת'עבודה במקרה הזה. ולכן - יש פה רק אחת כזו.
אבל אם חוץ - לא יודעת מה הייתי בוחרת.
(ואגב, לא זכור לי... זכור לי דווקא שלמפעל חסד תמיד תרמת חבילת צילום. לא?!)

אה, ובעניין הדלעות - ממש לא מפריע כמו גמדים ועצים עם קישוטים ושות'.
ולא ידעתי עד שראיתי שכתבו.

והתמונה עם הכיפה והפאות - ילד אחר!! מושלם!! ומתוק ברמות.

תעלי. אל תמתחי אותנו.. ;)

• הוסף לסימניות
הראשונה לגמרי.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את התמונות!
ראיתי כבר באתר.... כולם מושלמות!!
והתמונה שלו אחרי התספורת פשוט טובה! והילד מתוק...!!!

• הוסף לסימניות
כל כך מעניין שכל כך הרבה אוהבים את התמונה אחרי. בפועל זאת התמונה ששברה שיא של הכי הרבה תגובות ולייקים בפייסבוק שלי.
מה שמוזר הוא שזאת תמונה שצולמה במצלמה המקצועית אבל לא הייתי קוראת לה תמונה מקצועית. זה מחוץ לדלת של המספרה. ללא תכנון של בגדים. לוקיישן. תאורה. ממש כלום העמדתי אותו צילמתי וכולם התלהבו על התמונה.

• הוסף לסימניות
--

הרביעית!!!!!!!!!!!!
התמונות מדהימות אחת אחת....

• הוסף לסימניות
הרביעית.
והמון הצלחה.

• הוסף לסימניות
הרביעית מצויינת

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את הראשונה..
והתמונה של האחרי ..אין דברים כאלה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;2336719:
כל כך מעניין שכל כך הרבה אוהבים את התמונה אחרי. בפועל זאת התמונה ששברה שיא של הכי הרבה תגובות ולייקים בפייסבוק שלי.
מה שמוזר הוא שזאת תמונה שצולמה במצלמה המקצועית אבל לא הייתי קוראת לה תמונה מקצועית. זה מחוץ לדלת של המספרה. ללא תכנון של בגדים. לוקיישן. תאורה. ממש כלום העמדתי אותו צילמתי וכולם התלהבו על התמונה.

אני יגיד לך למה,
אחרי שליווינו את תהליך התמונות והאלבום עם השיער
זה כזה מתוק ומרגש לראות את האחרי
מרגישים שמכירים את הילד ומזדהים איתו

זה הכל:)

• הוסף לסימניות
לפי דעתי, עם הפרחים. אין על השדה פרחים הזה! זה פשוט מדהים! וכמובן, גם הילד שלך מדהים מתוך השדה! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה