התייעצות עזרה בבקשת מנגינות והלחמות

• הוסף לסימניות
למה לא עובד? לא כ"כ הבנתי

הקלטתי את הקטע ברשותכם (אני ממש צרוד, אבל לפחות בשביל לשמוע את הקטע עצמו) וזה נראה לי ממש עובד

אשמח בהסבר @מ הלוי @פורים בפתח @שלג קל
הלבשת את המנגינה מעולה וזה יושב טוב על המילים,
אבל לא בטוח שזה יסחוף את הציבור, כי הלחן הזה מוכר וזורם כשהוא על המילים שלו,
פחות כמנגינה סוחפת בפני עצמה גם כשהיא מתארחת על מילים אחרות.

• הוסף לסימניות
וב'ממקומך' עשיתי את ד' בבות
אהבתי שלמרות כל מה שכתבת שאתה לא רוצה להכניס את הציבור לאוירה של חופה וכו' כי הציבור עדיין ישן - בסוף עשית טריפל על הציבור - הכנסת לו 3 מנגינות בכל הקדושה.....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
לגופו של ענין - לא כתבת איזה אפשרות עשית ממה שהקלטת - אני בכל אופן אהבתי מאוד את הראשון - יושב יפה על המילים ונשמע טוב בציבור.
הקלטתי את הקטע ברשותכם (אני ממש צרוד, אבל לפחות בשביל לשמוע את הקטע עצמו) וזה נראה לי ממש עובד
צודק לגמרי!!! אני דווקא מאוד אהבתי. ואני חושב דווקא שהציבור יכול להיסחף למנגינה, בפרט שאת ההכפלה עשית על החלק הגבוה של השיר.
אני רק הייתי משנה את "חיים שאין בהם בושה" - לא מלעיל, רק מלרע - "חיים שאין בה-ם בוש-ה וכלי-מה". נראה לי יושב יותר טוב.
ואגב - אתה שם על זה זכויות יוצרים? או שאתה מרשה לנו להשתמש בזה???:unsure:;)

• הוסף לסימניות
@פילי
הביצוע שלך מדהים בהחלט.
ועדיין...
זה לא סותר כלום למה שאמרתי.
לדעתי, זה פשוט לא ילך בשירה בציבור.
השיר לא מתאים, טונאלית, וגם המינעד מידי רחב בשביל הציבור, והמעברים מאד לא חדים.
זה יכול להיות אחלה קטע להקשבה של הציבור.
שירה עם הציבור ביחד ? פחות...

• הוסף לסימניות
@פילי
הביצוע שלך מדהים בהחלט.
ועדיין...
זה לא סותר כלום למה שאמרתי.
לדעתי, זה פשוט לא ילך בשירה בציבור.
השיר לא מתאים, טונאלית, וגם המינעד מידי רחב בשביל הציבור, והמעברים מאד לא חדים.
זה יכול להיות אחלה קטע להקשבה של הציבור.
שירה עם הציבור ביחד ? פחות...
אני באמת מסכים שזה לא יתאים לשירה מלאה בציבור
אבל בשביל זה מספיק לי שיצטרפו ב'יחדשהו'...
לא נראה לי שזה כ"כ הקונספט שישירו ביחד בקטע הראשון,
ולכן לא כ"כ אכפת לי אם זה יהיה הקשבה

השאלה היא אם זה יהיה הקשבה או המתנה עצבנית של הציבור עם מבטים לשעון כל הזמן

• הוסף לסימניות
אהבתי שלמרות כל מה שכתבת שאתה לא רוצה להכניס את הציבור לאוירה של חופה וכו' כי הציבור עדיין ישן - בסוף עשית טריפל על הציבור - הכנסת לו 3 מנגינות בכל הקדושה.....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
מה שעבר לי בראש זה שהציבור בהתחלה עדיין לא קולט כלום, אבל בסוף הכנסתי אותם לאט לאט לאווירה,
בק-ל אדון עשיתי את המנגינה של הליווי של חתן
ואח"כ בקדושה התחלתי עם מנגינת חופה בקול ממש שקט כזה, כאילו אני מזמזם לעצמי כזה, והולך ומתגבר
פתאום באמצע הרמתי להנחתה לציבור להיכנס לקדושה, כי בוקרא זה אל זה ואמר הרמתי בבת אחת את הקול ובחדות,
ואח"כ את המנגינה של ההקפות, גם בחצי פלסט, ואז לא היה חשוב לי כ"כ שהציבור ממש ישירו, אלא שיהיה הקשבה דרוכה עם המהומים כאלה מצד הציבור...
ואז עשיתי את ממקומך וכבר כולם היו בעניין.

אולי בהמשך אני אקליט את זה, אם יהיה לי זמן
אני רק הייתי משנה את "חיים שאין בהם בושה" - לא מלעיל, רק מלרע - "חיים שאין בה-ם בוש-ה וכלי-מה". נראה לי יושב יותר טוב.
לא כל כך הבנתי, זה לא הסתדר לי כל כך עם המנגינה
ואגב - אתה שם על זה זכויות יוצרים? או שאתה מרשה לנו להשתמש בזה???:unsure:;)
;)

• הוסף לסימניות
זה בהחלט תלוי מי הציבור....
אבל לדעתי בבית כנסת קלאסי זה אמור ללכת יופי! כמו שכתבת על הקדושה שהיתה הקשבה עם המהומים קלים מצד הקהל. כל נראה לי שאמור ללכת עם היהי רצון.
לא כל כך הבנתי, זה לא הסתדר לי כל כך עם המנגינה
מסובך לי להקליט, וגם פדיחות...:rolleyes::rolleyes: לא כולם כמוך...:p:p...
אבל לא התכוונתי לשנות את ההלבשה על המילים -מה שעשית זה מצוין!! רק אתה משכת מלעיל - בתחילת המילה, ב"חיים שאין ב--הם בו--שה וכלי--מה", ואני מתכוין שנראה לי יותר טוב למשוך במלרע - בסוף המילה, "חיים שאין בה--ם בוש--ה וכלי--מה" - את העליה במילה "בהם" אל תעשה על האות ב' אלא על האות ה'. ואת העצירה במילה "בושה" אל תעשה אחרי האות אות בו' אלא אחרי ה-ש'. מקווה שעכשיו הובנתי יותר טוב...

• הוסף לסימניות

אשמח בהסבר @מ הלוי @פורים בפתח @שלג קל
הלוואי עליי ככה צרוד ;)
לגופו של עניין אתה עושה את זה ממש יפה, עם הקהל זה לא יזרום בקצב
ואגב איפה אתה מתפלל שבת הקרובה?:D

• הוסף לסימניות
אני באמת מסכים שזה לא יתאים לשירה מלאה בציבור
אבל בשביל זה מספיק לי שיצטרפו ב'יחדשהו'...
לא נראה לי שזה כ"כ הקונספט שישירו ביחד בקטע הראשון,
ולכן לא כ"כ אכפת לי אם זה יהיה הקשבה

אכן בהחלט.
זה קטע שהציבור לא משתתף בו כל כך אלא יותר מקשיב.
המתנה עצבנית ?
מה פתאום...
זה קטע מאד זורם ונעים להקשבה.
בפרט עם הביצוע שלך...
הלוואי עליי ככה צרוד ;)
:oops::oops::oops:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה