עזרה בג'ימייל

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה לאחרונה בצ'אטים בג'ימייל- כל אדם שאינו שמור אצלי באנשי קשר וחלק מאלו שכן- לא מזוהים, זה אומר שאני לא רואה אותם בתחתית הצ'אט, רק הודעות שלהם שפורסמו כבר, והאייקון שלהם הוא הצללית הכחולה - גם אם יש להם אייקון.
אם אני עומדת עם העכבר על שם של אדם כזה - במייל ששלחתי לו/ קיבלתי ממנו- זה מסתדר לגביו עד לפתיחה הבאה של ג'ימייל.
ניסיתי לעשות ריסטרט למחשב- עזר לפתיחה הראשונה, עד הכניסה הבאה...
מישהו נתקל בתופעה הזו פעם?

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה לאחרונה בצ'אטים בג'ימייל- כל אדם שאינו שמור אצלי באנשי קשר וחלק מאלו שכן- לא מזוהים, זה אומר שאני לא רואה אותם בתחתית הצ'אט, רק הודעות שלהם שפורסמו כבר, והאייקון שלהם הוא הצללית הכחולה - גם אם יש להם אייקון.
אם אני עומדת עם העכבר על שם של אדם כזה - במייל ששלחתי לו/ קיבלתי ממנו- זה מסתדר לגביו עד לפתיחה הבאה של ג'ימייל.
ניסיתי לעשות ריסטרט למחשב- עזר לפתיחה הראשונה, עד הכניסה הבאה...
מישהו נתקל בתופעה הזו פעם?
בכל הדפדפנים זה קורה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תתחברי מרחוק למחשב שלי ותבדקי אם גם אצלי זה קורה.
ואוכל גם להבין בדיוק למה הכוונה שאין סמלים.
זה כנראה לא יעזור-הבעיה מתבטאת בכך שעבור אנשי קשר מסויימים ואנשים שאינם אנשי קשר- אני רואה את הצללית הכחולה במקום האייקון שלהם, וכאשר הם נמצאים על הצ'אט אני לא רואה את האייקון בתחתית, רק פתאום מופיעה הודעה שהם כתבו....
כך שזה לא משהו רציף, אין לי דרך להראות את זה.

• הוסף לסימניות
זה כנראה לא יעזור-הבעיה מתבטאת בכך שעבור אנשי קשר מסויימים ואנשים שאינם אנשי קשר- אני רואה את הצללית הכחולה במקום האייקון שלהם, וכאשר הם נמצאים על הצ'אט אני לא רואה את האייקון בתחתית, רק פתאום מופיעה הודעה שהם כתבו....
כך שזה לא משהו רציף, אין לי דרך להראות את זה.
מה שיותר חשוב לי זה לראות שזה לא קשור לחסימה.
אני הצעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה