עזרה בהטמעת css בוורדפרס

• הוסף לסימניות
יש לי שתי שאלות:
1. אני נתקל הרבה באפקטים יפים (כמו למשל במעברי עכבר) ואכן יישמתי את זה יפה, והכל עבד.
השאלה היא איך אני מטמיע את זה בוורדפרס?, כלו' איפה אני שם את הקובץ css, ואיפה אני כותב את html, ואיך אני מקשר את זה, קצת הסתבכתי שם, אשמח לעזרה.
2. מישהו מכיר תוסף טוב לוורדפרס שיסגור אתר בעת התחזוקה שלו?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קודם כל, עדיף לעבוד עם תבנית בת. (יש המון מדריכים לזה)
את ה CSS אתה מכניס בתוך קובץ style.css שנמצא בתיקיית התבנית הפעילה אא"כ זה אפקטים שאתה רוצה שיעבדו רק על דפים בעברית שאז מכניסים את זה בקובץ rtl.css
לגבי התחזוקה, לא ידוע לי אבל יש תבניות שמגיעות עם אופציה מובנית

• הוסף לסימניות
כן אני עם תבנית בת,
אבל ניסיתי דווקא על style.css ומשום מה זה לא עבד.

• הוסף לסימניות
יתכן שהתבנית שלך או איזה פלאגאין דורס את הערכים,
נסה להוסיף !important אחרי הערכים שלך

• הוסף לסימניות
אין איזה פלאגין להוספת סקריפטים?

• הוסף לסימניות
בעורך טקסט של וורדפרס אתה יכול להכניס מה שאתה רוצה
כמו כן כל הבילדרים למיניהם מאפשרים להכניס קוד יבש
אמנם יתכן שבכל זאת תצטרך להוסיף !important משום שיתכן שהתבנית או איזה פלאגאין נתן !important לערך שאותו אתה מנסה לשנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה