קינוחים עזרה בהכנת מוס עם גלטין

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין מוס בתבנית כזאת
1760968292973.png

ואני צריכה שהוא יישאר יציב כי זה אמור לעמוד בבר כמה שעות...
לכן אני רוצה להוסיף למוס גלטין ,אבל אני לא מצאתי מתכון נורמאלי שכתוב בו כמה גלטין שמים ... אני יודעת איך להתעסק עם גלטין אני רק צריכה כמויות.. נגיד אני מכינה מוס מ 250 מל ריץ , אז כמה גרם גלטין אני צריכה לשים כדיי שהמוס יהיה מספיר יציב ,והמרקם יהיה טוב?..
תודה למי שתעזור !!

• הוסף לסימניות
איזה מוס את רוצה? מה המרכיבים? ובאיזו שיטת הכנה?
ג'לטין חייב להיות מדויק כדי שלא יתן טעם ומרקם לא נעים לכן חייבים להתאים את הכמות לסוג המוס.

• הוסף לסימניות
המוס הכי פשוט של 250 מל ריץ בערך שלוש כפות פודניג וניל -- זה הבסיס , ואליו להוסיף לחצי ממנו גנאש שוקולד -לסוג אחד , ולשני רוטב תותים לסוג אחר..

• הוסף לסימניות
המוס הכי פשוט של 250 מל ריץ בערך שלוש כפות פודניג וניל -- זה הבסיס , ואליו להוסיף לחצי ממנו גנאש שוקולד -לסוג אחד , ולשני רוטב תותים לסוג אחר..
איןלי מושג, מבחינה קולינרית זה לא נקרא מוס,
הפודינג לא מייצב את זה מספיק?, אני פשוט לא מכירה דבר כזה.

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחח יש לך אז אולי מתכון למשהו נורמאלי ויציב שאני יכולה להכין?..
אגב תודה על התגובה!!! ועוד מהירה!!

• הוסף לסימניות
נשמע לי יותר מתאים לכוסות לצורותיהן, לא?
בתבנית כזו אפשר להכין משהו עם שוקולד (יש כאן בפורום כל מיני מתכונים מגרים של ארטיקים / כדורי שוקולד / קאפקייק - נראה לי שילך טוב בתבנית כזו וגם יחזיק מעמד.)
או להכין מתכון שמלכתחילה עם ג'לטין.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על האתר של מלכי אדלר
הכל מאד ברור, לא מידי מסובך וטעיםםם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה